Rugby si wrestling

duminică, 16 martie 2008, 22:22
3 MIN
 Rugby si wrestling

Vremea ciineasca – a plouat in noaptea dinaintea meciului si chiar in cursul reprizei a doua – si terenul greu a facut din derbiul seriei play-out a Diviziei Nationale un meci infernal de greu. Ambitiile deosebite ale celor doua grupari, pregatite de Constantin Verives si, respectiv, Alexandru Perpelea, au potentat si mai mult lupta, ajungindu-se la un joc cu nervi, duritati si cinci eliminari: trei la gazde (Morosanu, Drusca, Finariu) si doua la oaspeti.

In final, Lucian Morosanu a fost scos de pe teren cu salvarea, dar – conform spuselor lui Costel Verives – situatia internationalului nostru de juniori nu este grava. In prima repriza, iesenii au facut un joc excelent, contrabalansind superioritatea pe inaintare a bucurestenilor, cu un joc inventiv la combinatii, chiar si in conditiile amintite. In acest fel, iesenii au avut la pauza un avans de opt puncte, realizate printr-un drop al lui Zaharia si un eseu realizat de Drusca.

Repriza secunda a adus jocul, timp de 10-15 minute, aproape exclusiv in zona buturilor iesene, dar Poli Agro a facut minuni de vitejie in aparare, pentru a reveni in final. Din pacate punctele nu s-au mai adunat in contul Iasului, nu atit pentru bonus ofensiv (este greu, in astfel de conditii, sa dai patru eseuri Olimpiei), ci macar pentru a-i priva pe bucuresteni de bonusul defensiv.

Asa ca Poli Agro trebuie sa se multumeasca cu o victorie mica (in privinta scorului), dar mare, in raport cu lupta pentru ocuparea locului VII. Un succes la Suceava, in meciul care se va disputa vineri, ar ajuta mult echipa ieseana, contracarindu-se neasteptata infringere de la Birlad. Mai ales ca sucevenii au invins, ieri, taman acolo, cu 25-21. Cel de-al treilea joc programat ieri, Grivita – CFR Brasov, nu s-a mai disputat, intrucit gazdele nu aveau legitimatiile vizate si, astfel, brasovenii s-au "impus" la masa verde, cu 5-0.In play-off, s-a jucat un singur meci: "U" Cluj – RCM Timisoara 29-9.

Poli Agro Unirea a evoluat, ieri, in urmatoarea formula: Coseru, Manolache, Varvaroi – Bisoc, Alexa – Pislaru, Drusca, Finariu – Hodoroaba, Zaharia – Morosanu, Manea, Vacaru, Cernescu – Grigoras. Au mai jucat Cucuteanu si Slabutu.

Clasament play-out

1. Suceava    3          3          0          0          59-46 12 (0)

2. Olimpia      3          2          0          1          44-25 10 (2)

3. Iasi              3          2          0          1          47-36 10 (2)

4. Brasov        3          1          0          2          41-47 6 (2)

5. Birlad         3          1          0          2          46-68 5 (1)

6. Grivita        3          0          0          3          12-27 1 (2)*

* echipa penalizata cu un punct

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii