Se cauta fundas stinga

joi, 27 noiembrie 2008, 00:34
2 MIN
 Se cauta fundas stinga

Partida cu Rapid Bucuresti, de simbata, ultima oficiala a anului pentru Politehnica, este pregatita in aceasta saptamina in Copou intr-un ritm cu un singur antrenament zilnic. "In acest moment, nu putem sa ne axam decit pe mentinerea tonusului fizic. Apoi, lucram la psihic, incercind sa-i mobilizam pe jucatori, care sint si ei constienti ca ultima impresie conteaza. De aceea, imi doresc foarte mult sa demonstreze tarie de caracter, sa joace cu sufletul simbata" a spus antrenorul Politehnicii, Ionut Popa, care a anuntat ca echipa nu are promisa nici o prima cu Rapid: "Nimeni nu ne-a anuntat nimic, insa acum nu cred ca mai poate fi vorba de bani. Trebuie sa jucam bine si atit. Despre bani nu mai vorbesc. Important este sa se dea, chiar daca se intirzie o luna, doua sau cinci! In schimb, nici nu vreau sa mai aud ca la Rapid e criza. Ei si-au luat salariile pe octombrie, in timp ce la noi… Iar ei, chiar cu intirzieri, iau o data cit luam noi intr-un an!"

Problemele pe care tehnicianul le are in legatura cu meciul de simbata nu se rezuma la pregatirea echipei. Starea terenului, un alt capitol foarte important, a fost caracterizata de Popa astfel: "Surprinzator, terenul arata foarte bine, daca tinem cont de starea vremii. Il si menajam, ne-am antrenat pe ba terenul II, ba pe sintetic, pentru ca sa arate bine la ora jocului".

O alta preocupare ce incinge mintea tehnicianului este gasirea unei formule optime de joc, principala dilema fiind legata de postul de fundas stinga: "Imi lipsesc ambii fundasi stinga, Pecnik, ce e suspendat, si Stancu, ce nu are drept de joc. Am trei variante pentru a improviza acolo, Paruolo, Kalai sau Munteanu. Sper sa iau decizia cea mai buna". Nici in avanposturi nu este nimic batut in cuie, forma slaba a singurului atacant de careu apt din lot, Tanasa (Bilba si Lamine sint accidentati, la fel ca si Bersnjak) facindu-i pe ieseni sa se gindeasca la o improvizatie si pentru acel post, numele vehiculat fiind Cristi Bratu

Comentarii