Serban s-a intors in Copou

marți, 24 august 1999, 23:00
1 MIN
 Serban s-a intors in Copou

Ieri dimineata, in Copou urmele morale ale infringerii de la Moinesti erau inca vizibile. Antrenorii Mihai Danila si Marian Moldovan aveau cute multe in plus pe fata, jucatorii nu prea mai stiau de zimbete, mai ales ca "planul" de 7 puncte stabilit pentru ciclul de 4 meciuri inceput odata cu partida dn Copou cu Tractorul poate fi realizat doar in cazul a doua succese consecutive, in fata Chindiei, simbata, si la Fieni etapa viitoare. Din pacate pentru Poli, problemele accidentarilor sint destul de serioase aparind insa si o nemultumire a lui Cotan fata de statutul pe care l-a avut in ultimele doua etape cind nu a fost folosit nici un minut.
Nu numai multiplele probleme de lot au determinat un zimbet atunci cind la stadion a aparut George Serban, problema unui virf de atac cu "altitudine" fiind destul de serioasa la Poli. Din cite ne-a spus jucatorul iesean, se pare ca el a fost un fel de "victima" a controalelor mult mai riguroase asupra fotbalistilor dupa tragicul deces al lui Vrabioru, Serban spunind ca in fisele medicale el apare suferind doar de o suprasolicitare si nu de o afectiune cardiaca. De altfel, atacantul lui Poli a declarat ca este aproape sigur ca pe 1 spetembrie va obtine viza medicala si isi va putea relua antrenamentele.
Referitor la conducerea clubului, principala preocupare o reprezinta initierea unui memoriu pentru a cere de la Rapid diferenta de bani ca urmare a transferului lui Pancu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii