Si alungat, si amendat

joi, 17 august 2006, 20:57
2 MIN
 Si alungat, si amendat

Simbata trecuta, dupa meciul cu FC National, antrenorul Politehnicii, Ionut Popa, a anuntat ca il va scoate din echipa pe Ionut Bilba, criticindu-i totodata randamentul din startul sezonului. Luni, atacantul a replicat, spunind ca nu merita tratamentul la care e supus. Miercuri, Bilba a comunicat la pauza meciului amical cu Poli II ca nu poate intra din cauza ca il doare un genunchi, reactia tehnicianului fiind trimiterea fotbalistului la echipa a doua. „Acolo sint antrenamente mai usoare si se poate recupera mai bine”, a spus Popa.
Aparute pina acum din doua in doua zile, ritmul pulsatiilor conflictului Popa – Bilba s-au intetit. Ieri, antrenorul Politehnicii a anuntat ca a suplimentat pedeapsa jucatorului cu o amenda de 1000 $. „Bilba va reveni la prima echipa, asa cum am spus, cind ii va trece accidentarea. Inainte insa, va plati o amenda de 1 000 de dolari, pentru ca a anuntat medicul ca e accidentat in timpul jocului cu echipa a doua si nu inainte de partida, asa cum era normal”, a declarat Popa. Contactat telefonic, Bilba nu a contraatacat: „Asta este! Sint jucator profesionist si respect toate deciziile clubului, indiferent daca sint trimis la echipa a doua ori amendat. In continuare voi urma programul ce mi s-a dat”.
Trebuie mentionat faptul ca golgeterul Politehnicii nu are drept de joc in meciurile oficiale ale lui Poli II, el nefigurind pe lista cu cei 12 jucatori de la echipa mare ce pot evolua in Liga a III-a. In conditiile in care Bilba a iesit din calcule, iar Palimaru are sanse infime de a se recupera, singurul atacant masiv iesean ramas valid in perspectiva meciului cu Pandurii Tirgu Jiu, de miine, ramine Martin Cernoch.
Altfel, astazi, de la ora 18, pe stadionul Tepro, Poli II va intilni pe Juventus Falticeni, in etapa a doua a esalonului trei, gazdele contind pe portarul Marc de la echipa de Liga I. In prima runda, Poli II a cedat la Bacau, 0-2 cu FCM II.

Comentarii