Simirad da inapoi

miercuri, 18 noiembrie 1998, 00:00
2 MIN
 Simirad da inapoi

Dupa raspunsul venit din partea CA al FCM Poli Iasi vizavi de modul in care echipa din Copou a jucat meciul cu Gloria Buzau din sezonul trecut, Primarul Constantin Simirad a spus: "Eu nu am acuzat pe nimeni ci doar am prezentat unele informatii care mi-au parvenit". In legatura cu masurile luate de CA, Simirad a spus ca i se par pripite, mai ales ca avea incredere in calitatile de tehnician ale lui Ion Moldovan. "Eu nu ma pricep la fotbal si nu stiu daca cine va veni in locul lui va fi un bun meserias. Eu aveam o parere foarte buna despre Moldovan".
Primarul a mai spus ca l-a propus pe Paul Costas in functia de presedinte al CA pentru ca are o foarte buna parere despre cinstea acestuia. In legatura cu acest lucru, fostul portar al lui Poli ne-a declarat: "Cuvintele Primarului ma magulesc insa nici prin cap nu-mi trece sa ocup o asemenea functie. La ora actuala fac insa ceea ce imi place atit in presa cit si la Poli acolo unde vreau sa organizez cu adevarat o scoala de portari, pentru a duce mai departe renumele goal-keeperilor din Copou, mai ales ca motivatia vine si din partea baiatului meu care este tot portar. Eu imi reafirm parerea ca Primaria, alaturi de actualul Consiliu, vor putea crea conditiile necesare lui Poli pentru promovare si, apoi, cel putin pentru mentinere in prima liga."
In alta ordine de idei, dupa divortul cu Ion Moldovan se pare ca intreg Iasul fotbalistic il asteapta cu bratele deschise inapoi pe Vasile Simionas. De urmarit! (Ovidiu MINEA)

Comentarii