Spaniolul Alesanco da piept cu "Armeanul"

miercuri, 25 februarie 1998, 00:00
2 MIN
 Spaniolul Alesanco da piept cu "Armeanul"

Astazi incepe sezonul fotbalistic intern de primavara pe 1998 cu meciurile din sferturile de finala ale "Cupei Romaniei". Cu incepere de la ora 13:00, pe patru stadioane din tara, vor avea loc partidele:
Rapid – Sportul Studentesc (Bucuresti, Stadion "Lia Manoliu", transmis in direct la PRIMA TV). Fara nici un fel de dubii, echipa antrenata de Mircea Lucescu este favorita, chiar daca nu a realizat transferuri de senzatie in intersezon, ex-craioveanul Florin Cirstea si Costel Stanici, fosta mare speranta a Sportului, revenit din Ungaria, fiind singurele noutati ale echipei. Plecarea lui Caramarin la FC National reprezinta o grea pierdere pentru echipa din Regie, napadita de griji grele datorate situatiei dezastruoase din campionat. Este interesant de vazut daca portarul Razvan Lucescu va juca impotriva echipei pregatite de tatal sau.
Steaua – FC Arges (Tirgoviste). Nici stelistii n-au prea transferat jucatori de marca in acest campionat. Ex-clujeanul Marca este accidentat, iar Ionut Pirvu, revenit din Grecia, nu are inca forma necesara abordarii unei partide cu miza. Argesenii abordeaza noul sezon cu doua noutati de marca: legendarul Dobrin in postura de director tehnic si "coreeanul" Jean Barbu, care promite un cuplu ofensiv de zile mari cu Iulian Chirita. De la argeseni vor lipsi Daniel Mogosanu (accidentat) si Cornel Cristescu (suspendati).
Dinamo – Otelul Galati (Buzau, TVR 1). Partida se anunta ca fiind una din cele mai echilibrate ale rundei, galatenii fiind frustrati de absenta creierului echipei, Viorel Ion, transferat in Germania. Dinamovistii, fara Grozavu si Florin Ionescu (accidentati) inteleg prea bine ca singura lor sansa europeana ar fi cistigarea Cupei Romaniei.
FCM Bacau – Universitatea Craiova (Ploiesti). Pentru prima data apare in lumina reflectoarelor José Ramon Javier Alesanco, noul antrenor adus din Peninsula Iberica la Craiova. La olteni a fost readus, de la Pitesti, veteranul Emil Sandoi, care nu va juca, fiind suspendat. Cit despre bacauani, Halagian, antrenorul principal, promite o mare surpriza! (N.G.)

Comentarii