Stan: „Iasul se prostitueaza”

marți, 21 martie 2006, 22:08
2 MIN
 Stan: „Iasul se prostitueaza”

Asperitatile aparute intre oficialii FC Politehnica Iasi si fostul presedinte, Marius Stan – plecat din Copou dupa runda a treia a sezonului, la citeva zile dupa ce actuala echipa la care e conducator, Otelul Galati, reusise unicul succes din tur, dupa o partida plina de suspiciuni – au iesit treptat la iveala. Daca pina acum, „intepaturile”, de obicei discrete, au plecat dinspre Iasi, dupa meciul direct de vineri, de la Galati, la atac a iesit Stan. Cu alte arme verbale insa, mult mai dure. „Iasul s-a prostituat!” clameaza ieri presedintele Otelului intr-un ziar central care prezinta ipoteza ca Poli ar fi fost premiata de SC Vaslui pentru remiza de pe malurile Dunarii. Tirul lui Stan – care, vineri, a fost extrem de atent cu toti oaspetii veniti de la Iasi, vicepresedintele Neculai Ciulu, de exemplu, petrecind minute bune inainte de meci alaturi de seful otelarilor – a atins punctual si pe conducatorii clubului din Copou: „Repet, e jenant sa iei bani de la un club ai carui oficiali te-au atacat prin presa ori de cite ori au avut ocazia! Nu m-am asteptat niciodata la asa ceva din partea domnilor Nichita si Boca”.
Acuzele presedintelui galatenilor au produs perplexitate in rindurile sefilor Politehnicii. Presedintele Sorin Boca a spus: „Nu ma cobor la nivelul de a comenta asemenea afirmatii. Cred ca nu am ma mai vorbesc niciodata cu Marius”. Vicepresedintele Ciulu a preferat sa comenteze ironic – „Ca sa ne prostituam, ar trebui sa fim de gen feminin…” – , pe aceeasi nota mergind si antrenorul Ionut Popa: „De cind sint la Iasi, nu am vazut nici o prostituata asa cum intilnesti la Arad sau Timisoara in multe locuri”.
Primarul Gheorghe Nichita s-a aratat cel mai deranjat de afirmatiile fostului subaltern. Aducind aminte de suspiciunile aparute la partida din tur, Poli – Otelul, Nichita i-a transmis sefului galatean: „Stan ar trebui sa se gindeasca mai bine cine s-a prostituat si cind!. Daca pierdeam la Galati se spunea ca este blat, asa am cistigat un punct si se spune ca am fost stimulati”
Si pe site-ul Politehnicii, fanii ieseni luasera foc ieri la adresa lui Stan, seful galatenilor fiind, de altfel, admonestat destul de sever de suporterii „alb-albastrilor” si la Galati. Pe „www.politehnicaiasi.ro”, „bluewhite4ever” scrie: „Stan vorbeste mult si prost! Sa-i fie rusine ca a bagat Politehnica intr-o lupta a lui cu Porumboiu!” in timp ce parerea lui „dan-dan” este: „Daca aceste cuvinte erau spuse de un OM, poate m-ar fi deranjat, dar cum m. stan e orice altceva in afara de OM, totul ramine la nivel de… unghie-n git…”.
PS: Arbitrii partidei Politehnica Iasi – Pandurii Tirgu Jiu, de vineri, din etapa a treia a returului diviziei A de fotbal sint: Augustus Constantin (Rimnicu Vilcea); Octavian Sovre si Dorin Mudura (ambii, Oradea).

Comentarii