Status quo la Poli

luni, 21 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Status quo la Poli

Astazi, la ora 12.00, la stadionul Emil Alexandrescu va avea loc o sedinta in care se va discuta modalitatea de abordare a finalului de campionat de catre FCM Poli. Chiar daca SC Iasi XXI se desfiinteaza de la 1 iunie si gruparea din Copou va ramine fara unicul sponsor actual, se cauta solutii pentru ca echipa sa ajunga la finis. Drept urmare, Romeo Olteanu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului-fanion al Iasului, i-a invitat la discutia de astazi si pe ultimii doi membri ai CA care si-au anuntat retragerea mai demult, Mihai Alexa si Nicu Bodoga, ambii confirmind ca vor fi prezenti in Copou.
De la intilnire nu va lipsi directorul sportiv Danut Munteanu, care a anuntat miercurea trecuta, dupa meciul cu Apemin Borsec, ca nu va mai pregati echipa. Romeo Olteanu l-a convins insa pe acesta sa insoteasca echipa si la meciul de simbata, cu Farul Constanta. Tinind cont si de prestatia oarecum onorabila pe litoral, Romeo Olteanu mizeaza pe faptul ca Munteanu va accepta sa se ocupe si de pregatirea echipei in ultimele patru etape ramase de disputat. "Nu cred ca mai are rost sa schimbam ceva, cind cuvintul nostru de ordine este doar sa ajungem la capat, in conditiile in care nu avem bani nici pentru baremuri. In plus, nici nu stiu ce antrenor ar accepta sa preia o echipa asa cum e Poli acum, pentru doar patru etape. Cred ca Danut va accepta sa se ocupe in continuare si de pregatirea echipei" a spus Olteanu.
Daca sansele de aparitie a unor modificari pe banca tehnica sint infime, problema principala care se va discuta este legata de lotul cu care vor fi abordate meciurile cu FC Onesti si Tractorul Brasov de acasa si deplasarile de la Sacele si Bucuresti, cu Juventus.
Cum Giani Capusa a fost printre cei mai buni jucatori ai iesenilor la Constanta si are sanse de a primi credit in continuare, in discutie vor fi luati ceilalti jucatori de peste 30 de ani, Ionel Serban, Urdaru si Petrache; toti trei au fost anuntati saptamina trecuta, dupa meciul cu Apemin, ca nu mai este nevoie de serviciile lor. Chiar daca apoi acest ordin s-a revocat, jucatorii amintiti nu au fost inclusi in lotul deplasat la Constanta. Numai Urdaru nu putea sa efectueze deplasarea, el arbitrind un meci de divizia C.
Cum si plecarea lui Claudiu Dumitru, pentru a da probe la o echipa din Germania, este iminenta, stabilirea lotului de jucatori pe care se va miza in cele patru meciuri ramase de disputat ramine dificila. (Ovidiu MINEA)

Comentarii