TAS anunta luni deciziile in cazul FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor

vineri, 15 iulie 2011, 13:27
1 MIN
 TAS anunta luni deciziile in cazul FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor

Site-ului oficial al Poli Timisoara a postat faxul de la TAS, in care se arata ca deliberarile continua, astfel ca decizia va fi anuntata, luni, 18 iulie, in jurul pranzului (ora Elvetiei).

In 8 iulie, TAS anuntase ca va audia partile in 13 si 14 iulie si va da o decizie pana la 22 iulie in cazul apelurilor formulate de cluburile FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor la decizia FRF de a nu le acorda licenta. TAS precizase ca pe agenda sa sunt urmatoarele memorii: Fotbal Club Timisoara SA vs. UEFA; Fotbal Club Timisoara SA vs. FRF; CS FC Bihor Oradea vs. FRF & LPF; "Club Fotbal Gloria 22" Bistrita vs. FRF si LPF.

Vicecampioana FC Timisoara, care de curand a revenit la numele Poli Timisoara, nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Toate cele trei cluburi au facut apel la TAS in urma acestor hotarari ale FRF. (Mediafax)

Comentarii