Tatonari pe toate fronturile

marți, 17 ianuarie 2012, 22:49
2 MIN
 Tatonari pe toate fronturile

Revenita luni la pregatire, echipa Clubului Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi si-a stabilit primele repere ale programului de antrenament al iernii. Astazi si miine dimineata va avea loc vizita medicala, sedintele de pregatire fiind programate dupa amiaza, vineri si simbata sint prevazute doua antrenamente, cantonamentul urmind a incepe luni, dupa o zi libera. La ora actuala, cele mai mari sanse pentru derularea stagiului centralizat de pregatire le are stadionul "Emil Alexandrescu". "Daca nu apare nimic convenabil, cantonamentul de iarna, care incepe lunea viitoare si dureaza doua saptamini, il vom face la stadion. Dupa cheltuielile imense facute in tur, trebuie sa fim foarte atenti cum dramuim banii, pentru a avea resursele necesare si pentru stingerea restantelor ramase din tur si pentru a aduce citiva jucatori, dar  si pentru a fi liniste pe parcursul returului. De aceea, eu am fost primul care am propus sa nu plecam in strainatate sau in statiuni scumpe, pentru a face economii" a spus antrenorul principal al CSMS, Ionut Popa.

Pina la intrarea in cantonament, tehnicianul este preocupat de alcatuirea unui lot competitiv. "La ora actuala, din ce am avut in tur, in afara de juniori, avem doar noua seniori si patru jucatori sub 21 de ani. La noutati contam sigur doar pe Cretu si Petrovic, Samoila, George Codrea, Brajkovic si Pavel fiind in probe. Din nefericire, desi ii asteptam chiar de luni, Scarlatescu, Craciun si Somodean nu au ajuns nici astazi (n.r. – ieri). Nici in ceea ce-i priveste pe Coca, Alexeev si Vajou, alti jucatori care erau pe lista noastra, nu avem certitudini. De aceea, cautam noi variante, pentru ca lotul are mare nevoie de intariri valorice. Repet, cind incepem cantonamentul vreau sa am la dispozitie 80-90% din lotul cu care vom aborda returul" a spus tehnicianul.

Primele piste noi pe care CSMS le-a deschis sint doi jucatori care au mai evoluat la Iasi, portarul Sebastian Hutan, care nu a mai aparat dupa despartirea de CSMU Politehnica, de anul trecut si mijlocasul defensiv Ciprian Milea, care a evoluat in tur la Petrolul Ploiesti.

In paralel cu cautarea unor jucatori noi, CSMS incearca sa rezilieze contractele jucatorilor pusi pe lista de transferari care au refuzat pina acum despartirea de gruparea din Copou, ieri purtindu-se noi runde de negocieri cu Ghindaru, L. Florea, Nalati si Orac.

Comentarii