Teatru in Dacia

joi, 03 aprilie 2008, 21:48
2 MIN
 Teatru in Dacia

Desi a incheiat pe locul noua sezonul regulat echipa ieseana de baschet feminin nu s-a putut bucura ca si-a indeplinit obiectivul, cita vreme mai are de parcurs cele doua tururi din play-out. Prima faza incepe miine insa adversarul Unirea Dej a precizat ca nu mai dispune de fonduri pentru a sustine si meciurile din play-out.

"Conducatorii clujenii m-au anuntat de ceva vreme insa le-am recomandat sa vorbeasca si cu cei din federatie. Bine ca macar vom scapa de niste cheltuieli.", spunea zilele trecute presedintele de la Politehnica-National, Marius Cosoi, care si-a chemat mai tirziu jucatoarele la antrenamente pentru a pregati faza a doua a play-out-ului, meciurile de clasament pentru locurile 9-10.

Cu toate ca lucrurile sint clare si Unirea nu va ajunge la Iasi FR Baschet a precizat totusi ca ambele partide programate la Iasi, astazi si miine, vor trebui pregatite ca de obicei, urmind ca oficialii sa consemneze ulterior neprezentarea echipei clujene.

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile si pentru a nu supune echipa gazda la cheltuieli inutile conducatorii federali au trimis pentru acest joc doar minimum de oficiali si aceea ieseni, observatorul Dan Pavelescu si arbitrul Ionut Harhas.

"Cei din federatie au precizat ca trebuie respectat protocolul obisnuit si abia dupa 15 minute de la ora oficiala de start va putea fi consemnata neprezentarea. Acelasi lucru se va intimpla si simbata astfel incit dupa doua neprezentari se poate decide scoaterea din competitie a echipei din Dej.", a explicat Pavelescu.

Asadar, astazi de la ora 14.30 se va derula scenariul pentru primul act din program iar miine de la ora 10.00 se desfasoara actul secund. "Meciurile" au loc la sala Scolii 39 din Dacia.

Comentarii