Tentativa de coruptie la nivel inalt

miercuri, 02 iunie 2010, 21:46
1 MIN
 Tentativa de coruptie la nivel inalt

Dragoslav Sekularac, unul dintre jucatorii de legenda ai fotbalului sirb, a declarat marti ca fostului portar al echipei Steaua Rosie Belgrad, Stevan Stojanovic, i-a fost oferita suma de un milion de dolari pentru a "trinti" finala Cupei Campionilor Europeni din anul 2001, fara a preciza insa cine a facut oferta respectiva. Sekularac, fost jucator, antrenor si secretar general al clubului belgradean, a declarat pentru ziarul sirb "Press" ca Stojanovic a refuzat oferta, inaintea finalei de la Bari (Italia), pe care Steaua Rosie, cu fostul international roman Miodrag Belodedici printre titulari, a cistigat-o la loviturile de departajare in fata formatiei franceze Olympique Marseille (scor 5-3), "Belo" reusind sa transforme cel de-al treilea penalty al echipei sale.
Portarul Stojanovic a fost, de altfel, cel mai bun jucator al sirbilor in partida respectiva, la finalul careia Steaua Rosie Belgrad a devenit prima formatie din spatiul iugoslav cistigatoare a Cupei Campionilor Europeni, pe 29 mai 1991.
Sekularac i-a criticat, de altfel, pe oficialii clubului belgradean care, in urma unor neintelegeri cu fostul portar, nu l-au invitat pe Stojanovic la sarbatoarea organizata cu ocazia implinirii a 19 ani de la cistigarea trofeului. "Nu asa sint tratate legendele", a precizat Sekularec.
Recent, un alt fost oficial de la Steaua Rosie, Vladimir Cvetkovic, a declarat, la rindul sau, ca lui si directorului de atunci al clubului, Dragan Dzajic, le-au fost oferiti bani cu ocazia aceleiasi partide, fara sa dea insa alte detalii.  (AGERPRES)

Comentarii