Trei masini pentru galerie

miercuri, 04 august 2004, 23:00
2 MIN
 Trei masini pentru galerie

Gruparea din Copou va pune la dispozitia galeriei trei autobuze pentru deplasarea de la Alba Iulia, dupa ce la inceputul saptaminii se parea ca intre club si actuala tifoserie a aparut o fisura iremediabila. „Imi doresc ca galeria sa aiba un singur sef”, a mai spus Marius Stan.
Dupa a doua runda de incidente serioase petrecute la un meci in Copou, Marius Stan a declarat ca „noi nu avem bani nici sa trecem strada, insa proprietarul stadionului, Primaria Iasi, poate achita circa 100 000 de dolari pentru a monta un sistem modern de acces la stadion, pe baza de cartele magnetice”
Ilie Hagioglu a aminat un raspuns privind preluarea functiei de organizator de competitii la Poli Iasi pe motive familiale (Stan a spus ca a avut doua infarcturi, probleme cardiace avind si sotia fostului portar). In conditiile in care Tiberiu Stefanescu a fost retrogradat ca urmare a gafelor de la meciul cu Rapidul, foaia de joc la partida cu Apulum va fi facuta de vicepresedintele iesenilor, Sorin Boca. „Daca se greseste iarasi, il aducem inapoi pe nea Tibi” a comentat cu umor fundasul Onut, care, ca si Ciubotariu si Perenyi, nu va putea evolua impotriva lui Dinamo.
„Nu mai e timp sa ne plingem in legatura cu ce avem la dispozitie. Neomogeni, in urma cu pregatirea fizica, trebuie sa luam la Alba Iulia inapoi punctele pe care le-am pierdut cu Rapidul, mai ales ca Apulum a pierdut sezonul trecut 24 de puncte pe teren propriu” a spus Vasile Simionas care isi doreste ca saptamina viitoare sa mearga intr-un cantonament de o saptamina la Cimpulung, in ipoteza in care meciul cu Dinamo, de miercuri, va fi aminat.
Poli nu va conta in meciul de la Alba Iulia (ce va fi arbitrat de Mugurel Vadan) pe Dulcianu, Ilie, Chiper, Baldovin, Miclea si Cernat, toti accidentati.
Prime bunicele
Poli Unirea Iasi a stabilit nivelul primelor de victorie pentru acest campionat: 400 $ pentru un succes acasa si 800 $ la victorie in deplasare. Banii vor fi incasati integral atunci cind echipa se va clasa intre primele 12 locuri, retineri de 25% si 75% urmind a aparea atunci cind echipa se claseaza pe locurile 13 si 14, respectiv ultimele trei locuri ale clasamentului. Retinerile se achita atunci cind Poli reajunge pe o pozitie intre primele 12 echipe.
(Ovidiu MINEA)

Comentarii