Ultima repetitie: urmeaza Steaua

vineri, 15 februarie 2008, 22:13
2 MIN
 Ultima repetitie: urmeaza Steaua

Astazi, de la ora 19:30, stadionul "Emil Alexandrescu" din Copou va gazdui ultima repetitie a Politehnicii Iasi inaintea de reluarea Ligii I de fotbal.

Adversara formatiei iesene in meciul de verificare din aceasta seara este FCM Tirgoviste, grupare care ocupa, la sfirsitul turului, locul XIV in seria a II-a a ligii secunde. Daca in alte partide amicale iesenii au rulat intreg lotul, este foarte posibil ca astazi, la gazde, sa apara doar jucatorii care sint vizati pentru a evolua duminica viitoare, in partida cu Steaua.

De altfel, mai multi fotbalisti ai Politehnicii (dintre cei care au sanse minime de a evolua in prima etapa a mini-returului) au fost chemati la antrenament, in cursul diminetii.

Altfel, desi joi anunta ca nu vrea sa plece de la Poli, Cornel Buta a lipsit ieri de la sedinta de pregatire derulata in cursul diminetii. Motivul oficial al absentei jucatorului este faptul ca are probleme personale, el fiind invoit de conducere; mai multi coechipieri ai fotbalistului au afirmat insa ca Buta incearca sa prinda un contract in Ucraina, de unde are o oferta avantajoasa.

Un alt jucator despre care se vehiculeaza ca este in vizorul altor formatii este portarul Traian Marc, care figureaza pe o lista a Rapidului, la concurenta cu timisoreanul Pantilimon. Giulestenii se confrunta cu probleme pe acest post dupa ce Coman e siciit de accidentari, iar Andrade a dezamagit in pregatiri. Marc a mai fost curtat in ultimii ani de mai multe echipe, pretul cerut de Poli, la prima strigare, pentru o cedare definitiva a portarului amintit fiind 250 000 de euro

Comentarii