Umilinta!

marți, 10 martie 2009, 23:56
2 MIN
 Umilinta!

Faimoasa Galaxie care stralucea acum citiva ani in fotbalul european a devenit o uriasa gaura neagra, Real Madrid fiind distrusa pe "Anfield Road" de catre Liverpool. Daca madrilenii de astazi pot invoca usurinta cu care a fost acordat penaltiul de la golul al doilea, la un presupus hent al lui Heinze, daca primul gol a fost primit la o gafa imensa a lui Pepe in fata lui Kuyt, care i-a permis lui Torres sa inscrie ca intre blocuri, jocul pe ansamblu nu a lasat nici o sansa Realului. "Cormoranii" au atacat din primul si pina in ultimul minut, facind abstractie de tabela si Real poate multumi cerului ca exista pe lume Sporting Lisabona, care a comis-o si mai si, pierzind disputa cu Bayern la scorul agregat de 1-12!

Cu adevarat pe muchie de cutit a fost Juventus – Chelsea, torinezii deschizind scorul printr-o splendida combinatie intre cei doi atacanti, Trézéguet si Iaquinta. Numai ca Essiën (revenit dupa o lunga absenta) a egalat si, dupa eliminarea nesabuitului Chiellini, parea sa se fi rezolvat calificarea. Dar Del Piero a transformat un penalty si tot el a mai incercat poarta lui Cech din lovituri libere, pina cind adevarata sentinta a fost semnata de Didier Drogba. Cit despre Panathinaikos, grecii si-au vazut visul spulberat, fiindca i-a fost dat "submarinului" din Villarreal sa spele onoarea "Primerei Division". Ce-i drept, mai traieste si Barcelona!

Rezultate, marcatori: FC Liverpool – Real Madrid 4-0 (in tur, 1-0). Torres (’16), Gerrard (’28, ‘47), Dossena (’88); Juventus Torino – Chelsea 2-2 (0-1). Iaquinta (’19), Del Piero (’74 – penalty)  / Essiën (’45 ^1), Drogba (’83). Chiellini (J) a fost eliminat in min. 70, pentru cumul de cartonase; Bayern München – Sporting Lisabona 7-1 (5-0). Podolski (‘7, ‘34), Polga (’39 – autogol), Schweinsteiger (’43), van Bommel (’74), Klose (’82 – penalty), Müller (’90)  / Moutinho (’42); Panathinaikos Atena – Villarreal 1-2 (1-1).  Mantzios (’55) / Ibagaza (’49), Llorente (’70).

Comentarii