Un meci pierdut, un jucator cistigat

duminică, 26 februarie 2012, 22:54
2 MIN
 Un meci pierdut, un jucator cistigat

CSMS Iasi a incheiat mini-turneul din Republica Moldova, inceput miercurea trecuta, cu un joc de verificare, pe care l-a disputat simbata dimineata, la Tiraspol, in fata formatiei locale FC. Dupa ce Ciucur a deschis scorul in minutul 3, gazdele, care ocupa locul VII in primul esalon moldovenesc, au intors rezultatul, inscriind in minutele 8 si 64, rezultatul final fiind 2-1. CSMS a jucat in formula: Haisan – Cotiga, Tincu, Camara, Mitrea – Onofras, Milea, Petrovic, Vladu – Ciucur, Brajkovic, apoi Cretu, Cl. Tudor, Codrea, Gado, Huma. Informatiile au fost oferite de oficiali ai clubului iesean. Dupa jocul de la Tiraspol si revenirea in Iasi, fotbalistii ieseni nu au primit imediat liber, antrenorul Ionut Popa programind un antrenament duminica dimineata.

Ieri, tehnicianul a tras citeva concluzii vizavi de stagiul de peste Prut: "La Tiraspol, unde am stat de joi, am avut conditii foarte bune de pregatire. Eu am mers la toate cluburile mari din Italia si nicaieri nu am vazut o baza sportiva cum e cea de la Tiraspol! Teren oficial, cu iarba sintetica, intr-o sala, alte doua terenuri acoperite plus inca 12 terenuri de antrenament, conditii de cazare si masa de cinci stele, ceva incredibil. Si la Vadul lui Voda, unde am jucat primul amical, am jucat pe un teren foarte bun. In ceea ce priveste jocurile, chiar daca mie imi place sa cistig totul, pot sa ma declar multumit. Echipa incepe sa creasca, jocul la fel. Pacatuim in continuare la finalizare, nereusirea achizitionarii unui atacant de careu resimtindu-se si primim prea usor gol, in urma unor gafe individuale care nu sint permise. Sper ca pina incepem campionatul sa remediem aceste probleme. Ma bucura faptul ca George Cotiga s-a integrat rapid, problema fundasului dreapta fiind, sper, rezolvata. In mod normal, ne-ar mai trebui un virf si un jucator de flanc sting, zona in care-i avem doar pe Badic si Vladu, insa sansele de a mai realiza vreun transfer sint infime". Si presedintele Florin Prunea a apreciat drept "extrem de util turneul", seful executivului iesean anuntind ca George Coitga a fost imprumutat pina in vara de la Academia lui Dani Coman.

CSMS are liber astazi, urmatorul meci de verificare fiind programat miercuri, pe terenul sintetic din Copou, cu SC Bacau (Liga a III-a).

Comentarii