Un posibil Rau la Politehnica

marți, 20 ianuarie 1998, 00:00
2 MIN
 Un posibil Rau la Politehnica

Faptul ca postul de libero a fost mai mereu o problema la Politehnica nu mai este nici un secret. De aceea, in ultima perioada, pe pozitia de maxima importanta in aproape orice echipa, au fost incercate mai multe variante si improvizatii insa fostii antrenori nu s-au aratat niciodata multumiti in totalitate de prestatiile in timp ale solutiilor alese.
"Ochit" la Vatra Dornei de vicepresedintele Politehnicii, Emil Lupulescu, Rau, un fotbalist de 19 ani, ar putea fi gaselnita de care Poli are nevoie. "Despre el am auzit numai lucruri bune. Ramine ca recomandarile pe care le avem sa fie transpuse in fapte. Actualii antrenori vor avea ultimul cuvint si vor hotari daca ne putem baza pe acest jucator" ne-a declarat presedintele iesenilor, Virgil Miron.
In alta ordine de idei, pus pe lista de transferari de catre clubul iesean, atacantul Liviu Huluba a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului in scopul de a deveni jucator liber. Astfel, el ar avea sanse sa plece spre Darmanesti sau Roman pentru o suma mai mica decit cea ceruta initial de Politehnica. "Pe Huluba am dat 10 milioane de lei in vara. Oricum ar fi ne scoatem investitia si probabil vom mai cistiga si ceva in plus" a spus seful clubului iesean.
In ceea ce priveste cantonamentul de iarna, au aparut citeva semne de intrebare. Din informatiile pe care le detin conducatorii clubului din Copou, conditiile oferite de Vatra Dornei unei echipe de fotbal nu sint din cele mai propice din punct de vedere al pregatirii si al recuperarii. De aceea ieri dimineata se studia problema efectuarii stagiului centralizat de iarna in alta parte, cea mai probabila varianta fiind Motelul "Bucium". "Initial, ne asteptam ca la Vatra Dornei sa ne coste 20 milioane de lei acest cantonament. Suma reala, chiar daca poate fi platita esalonat, este dubla insa profesorul Stanescu nu prea este incintat de ce s-ar oferi echipei. De aceea, cu acordul antrenorului, am stabilit ca, incepind de joi, cartierul general al Politehnicii sa fie stabilit la Motel, acolo unde vor dormi si vor servi micul dejun fotbalistii. Recuperarea si antrenamentele care necesita teren vor fi derulate in Copou iar mesele de prinz si seara vor fi asigurate la vila de cantonament" a spus Virgil Miron. (Ovidiu MINEA)

Comentarii