Un preot in Copou!

joi, 20 martie 2003, 00:00
2 MIN
 Un preot in Copou!

Invitat in emisiunea Fair Play, difuzata in fiecare luni, de la ora 16.15, la Radio Nord Est, presedintele CS Poli Unirea, Pavel Hodea a declarat ca intentioneaza sa aduca un preot in aceasta saptamina in Copou, pentru a alunga ghinionul. „In ambele meciuri jucate pina acum, cu Astra si Focsaniul am pierdut cu nesansa”, a justificat Hodea, propunerea sa fiind primita cu entuziasm si de antrenorul principal, Marin Barbu. Seful clubului iesean – care a reprosat totusi faptul ca, desi echipa a avut toate conditiile, s-au pierdut ambele meciuri – a declarat ca va propune penalizarea unor fotbalisti care au jucat slab la Focsani, principalii vizati fiind Botan, Pacurar si Chiper. Primul a fost, de altfel, aspru criticat de mai toti responsabilii ieseni, care au facut eforturi serioase de a-l transfera de la Ceahlaul Piatra Neamt. Masura amendarii jucatorilor ar veni ca revers al medaliei aratate la sfirsitul partidei cu Astra cind, datorita devotamentului aratat, jucatorii ieseni au primit, in ciuda esecului, un stimulent de un milion de lei.
Problemele lui Poli s-au acutizat ieri, cind cinci fotbalisti nu au putut sa efectueze antrenamentul zilinic, programat pe terenul „Penicilina” din cauza starii precare a tuturor suprafetelor de joc din Copou. In „clubul accidentatilor”, initiat de Ionescu si Cristea dupa meciul cu Astra, au mai intrat Dobrea, Pacurar si Chiper, toti avind probleme generate de loviturile primite la Focsani.
Referitor la meciul de simbata, cu Metalul Plopeni, razboiul psihologic pare a fi inceput, Marin Barbu fiind atacat la o emisiune televizata de pe un canal prahovean atit de antrenorul Petrolului Ploiesti, Octavian Grigore cit si de un alt fost tehnician ploiestean, Costel Lazar. „Au motivat faptul ca as fi acuzat faptul ca Petrolul a facut blat la Plopeni, lucru complet eronat” a spus Barbu, care a fost informat de un prieten din Ploiesti de „intepaturile” „gazarilor”. (Ovidiu MINEA)

Comentarii