Un singur titlu national pentru arcasii ieseni

luni, 22 februarie 1999, 00:00
2 MIN
 Un singur titlu national pentru arcasii ieseni

La sfirsitul saptaminii trecute, s-a desfasurat la Radauti campionatul national indoor de tir cu arcul, competitie de la care arcasii ieseni s-au intors cu numai 7 medalii, dintre care una de aur, doua de argint si patru de bronz. Acest bilant a fost indulcit de trei recorduri nationale, unul stabilit de Cezar Alexandrescu (117 puncte reusite in semifinale) si doua de Cezar Paulet. Iata rezultatele:
– seniori: 1.Viorel Habian (Minerul Aninoasa), 2.Cezar Alexandrescu (CSM Iasi), 3.Ioan Lungu (CSM Iasi)
– senioare: 1.Tatiana Munteanu (MCM International Radauti), 2.Nicoleta Flueraru (CSM Iasi), 3.Mariana Antonesei (MCM International Radauti).
– juniori: 1.Catalin Pasaila (CSS Radauti), 2.Aurelian Bacinschi (CSS Radauti), 3.Cezar Paulet (CSM Iasi).
cadeti: 1.Cezar Paulet (CSM Iasi), 2.Florin Prepelita (CSS Radauti), 3.Danut Bejenaru (CSS Radauti).
– cadete: 1.Claudia Uritescu (Minerul Aninoasa), 2.Petronela Cirstean (CSS Radauti), 3.Andreea Ursache (CSM Iasi).
– copii:1.Alina Uritescu (Minerul Aninoasa), 2.Raluca Pasaila (CSS Radauti), 3.Andreea Rotaru (CSM Iasi).
La baieti, nici un iesean nu a urcat pe podium, iar la junioare CSM nu a inscris nici o sportiva. Evident, aceste rezultate nu pot multumi pe nimeni, cu atit mai mult pe antrenorul Alexandrescu: "Sint cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani si acestea au venit ca urmare a conditiilor existente la noi. Sintem singurii din tara care mai tragem cu arcuri de lemn la cadeti si copii. Cei de la Radauti au sala proprie de antrenament, pe cind noi daca prindem o ora si jumatate libere la Gradinari. Sper ca ne vom revansa la Nationalele in aer liber, care vor avea loc la Iasi". (D.S.)

Comentarii