Unirea – mai tare ca Poli

sâmbătă, 10 martie 2001, 00:00
2 MIN
 Unirea – mai tare ca Poli

Avertizate de bomba detonata saptamina trecuta, in Copou, de Foresta II (4-0 cu Poli Iasi), gazdele au studiat destul de mult evolutia adversarilor pina a da drumul la joc. Practic, meciul a debutat abia in minutul 28 cind Boghean a reluat cu capul in bara transversala o excelenta centrare a lui Tiron. Peste doua minute acelasi jucator care, in ciuda postului nou pe care a jucat, fundas dreapta, a fost deseori prezent in mijlocul careului, a reluat in plasa mingea respinsa in fata de portarul Prisaca dupa o lovitura libera executata de Dragoi. La 7 minute dupa deschiderea scorului, Andrusi a primit al doilea cartonas galben in urma unei simulari, iesenii raminind fara una din piesele de rezistenta. Peste alte 7 minute, gazdele erau iarasi in delir, Brighiu reluind in plasa din apropiere dupa un sut al lui Tiron respins de portarul oaspetilor.
Desi in inferioritate numerica Unirea nu s-a lasat deloc dominata nici in repriza secunda, lipsa coordonatorului Marta, cel care a legat jocul "nordistilor" in meciul cu Poli, simtindu-se din plin. Mai mult, in minutul 75 scorul a luat proportii, experienta lui Dobrea simtindu-se la obtinerea unui penalty care i-a prilejuit lui Dragoi sa-si treaca numele pe lista marcatorilor. Pe final, "padurarii" forteaza mai mult si Andries reuseste sa inscrie golul de onoare, in minutul 85.In final, gazdele evolueaza in doar 9 jucatori, Costel Ilie fiind eliminat dupa ce arbitrul bucurestean Raileanu a considerat ca ieseanul a simulat, acordindu-i al doilea cartonas galben.
La gazde au evoluat: Cimpeanu – Boghean, A. Ilie, C. Ilie, Gheban – Chiper (’89 Robu), Andrusi, Dragoi, Tiron (’72 Cabalau) – Dobrea, Brighiu (’68 Grigore).
Celelalte echipe iesene de divizia C debuteaza miine in campionat in partide pe care le vor disputa in deplasare. De la ora 11.00, CFR Citadin va juca la Piatra Neamt contra FC Ceahlaul II iar Telecom la Moinesti cu Petrolul. Doar CFR Pascani joaca acasa, feroviarii urmind sa fie vizitati de Energia Feldioara. (Ovidiu MINEA)

Comentarii