Unul pleaca, altul vine

vineri, 27 ianuarie 2006, 00:00
2 MIN
 Unul pleaca, altul vine

Campania de transferuri a Politehnicii Iasi continua. Dupa negocierile demarate pentru atacantul ceh Martin Cernoch, gruparea din Copou e pe cale de a-si acoperi si postul de fundas stinga, descoperit in acceptiunea antrenorului Ionut Popa. Solutia la care s-au gindit iesenii este Ciprian Virgil Dianu, care a evoluat pe parcursul anulul calendaristic trecut la echipa maghiara Diosgy?r. Jucatorul de 29 de ani a mai colaborat cu antrenorul iesenilor, Ionut Popa, la FC Oradea, ultima formatie din Romania la care Dianu a mai jucat, dupa ce a debutat in divizia A la doar 17 ani si jumatate (la Gloria Bistrita) si a mai trecut pe la Viitorul Oradea, Universitatea Cluj si CSM Resita.
Dianu, care astazi este asteptat sa intre in programul echipei, a declarat: „Eu am tinut permanent legatura cu domnul Popa, sub comanda caruia am avut mereu rezultate bune, mai ales la Oradea, unde dinsul m-a desemnat capitan de echipa in anul 2003, in care am promovat. De aceea, am si urmarit meciurile lui Poli, pentru ca in Ungaria jucam vinerea ori simbata si apoi veneam acasa, la Oradea, distanta fiind de 170 de kilometri. Chiar si partida cu Nationalul, din ultima etapa a turului, cind Iasul a ratat doua penaltiuri, am vazut-o. Pot sa spun despre echipa ca este una solida, foarte buna pentru divizia A. De aceea, m-as bucura sa ma integrez si sa joc la Poli”. Jucatorul a mai precizat ca este liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Diosgy?r, unde a evoluat fundas stinga si mijlocas la inchidere, si ca in ultima perioada s-a pregatit cu FC Oradea.
Si la capitolul „plecari” a mai aparut o noutate, Milos Bogdanovic predind ieri echipamentul Politehnicii. Mijlocasul sirb a primit o hirtie din partea clubului prin care are acceptul de a se pregati alaturi de divizionara B Unirea Urziceni. „In functie de randamentul pe care-l da acolo, vom demara negocierile de transfer” a spus presedintele iesenilor, Sorin Boca, ce a anuntat ca „prima strigare” pentru transferul lui Bogdanovic este 20 000 $. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii