„Veniti linga echipa!”

joi, 28 mai 2009, 20:35
2 MIN
 „Veniti linga echipa!”

 

 

Politehnica Iasi se prezinta miine, de la ora 19:30, la importanta partida cu Gloria Buzau, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, pentru ultima data in fata suporterilor proprii in sezonul actual. Acest element l-a facut ieri pe presedintele gruparii din Copou, Sorin Boca, sa lanseze un apel catre fani: "E ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, asa ca toata lumea vrea sa-si ia un ramas bun frumos. Dupa cum am anuntat, am decis ca intrarea sa fie libera, oferind astfel un nou cadou microbistilor ieseni. Nu trebuie uitat si faptul ca avem nevoie de toate cele trei puncte puse in joc iar Buzaul, in ciuda situatiei din clasament, e un adversar incomod, lucru pe care l-a demonstrat si etapa trecuta. Tinind cont de toate aceste lucruri, fac un apel la spectatori sa treaca peste evolutia slaba pe care echipa a avut-o in partida cu CS Otopeni, sa-si aduca aminte doar de evolutiile bune din acest sezon, de clipele frumoase pe care jucatorii le-au oferit si sa incurajeze formatia favorita. Jucatorii au fost certati destul pentru acel meci, care vreau sa cred ca a fost un accident, acum e nevoie ca toata lumea sa fie unita, pentru a ne atinge obiectivul".

Boca a mai precizat ca intrarea pe stadion" se va face ca la precedentul meci disputat pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias: "Portile peluzelor vor fi deschise iar pentru tribune vom distribui, in dimineata jocului, incepind cu ora 8:00, la casele de bilete, 4 000 de tichete gratuite, cu locuri in sectoarele in care nu exista abonati". Sectorul de la peluza dinspre tabela de marcaj ce e rezervat, de obicei, galeriei oaspetilor va fi ocupat de un grup de detinuti. "Avem un protocol mai vechi cu Penitenicarul Iasi prin care detinutii care au un comportament bun beneficiaza de posibilitatea de a urmari anumite partide de fotbal. Simbata, vom permite unui numar de circa 50 de detinuti sa urmareasca partida din sectorul rezervat galeriei oaspetilor, pentru ca buzoienii nu vor avea suporteri la meci" a mai spus Boca.

Ieri, la capatul sedintei de antrenament din Copou, Poli a intrat in cantonament, la un motel din zona Bucium, antrenorul Cristiano Bergodi cerind ca si inaintea acestui meci jucatorii sai sa stea doua zile departe de oras. Altfel, cu o intirziere de 13 zile, fotbalistii Politehnicii si-au incasat salariile pe luna aprilie, jucatorii fiind astfel la zi la acest capitol.

Comentarii