Ziua cea mare

marți, 10 octombrie 2000, 23:00
2 MIN
 Ziua cea mare

In cursul dupa amiezii de astazi este programata o sedinta a Adunarii Generale a FCM Poli Iasi, in care se intentioneaza infiintarea unui nou Consiliu de Administratie care sa gaseasca solutiile de iesire din criza a formatiei-fanion a Iasului. Sint sanse mari ca astazi sa fie numit si o noua echipa executiva de conducere. Din nefericire, persoanele mai serioase din oras carora li s-a propus preluarea conducerii gruparii din Copou nu prea isi dau ghes in aceasta directie, situatia critica din clasament, incertitudinea sustinerii financiare pe termen lung, la nivel competitiv si situatia ambigua privind lotul de jucatori fiind doar citeva din aspectele care ii opresc pe cei cu bune intentii de a face pasul in corabia ieseana. Oricum, situatia se schimba de la o ora la alta asa ca este de prisos sa mai facem pronosticuri, surprize putind aparea chiar si inaintea sedintei de astazi!
In ceea ce priveste redecorarea lotului iesean, astazi, in ultima zi de mini-mercato se doresc a fi rezolvate mai multe tranzactii de mai mica importanta. Astfel, Pricop si Fieraru vor reveni la CFR Citadin, fluxul venirilor spre Copou urmind a fi alcatuit din: portarul Cozianu (anul trecut la CFR Citadin) si mijlocasii Romila IV (RATC), Piersicaru (20 ani, de la ROVA Rosiori). O alta varianta care poate fi concretizata astazi este Sorin Stan, un mijlocas de 21 de ani pe care divizionara C Turistul Pantelimon Bucuresti este dispus sa-l imprumute pina in vara.
La ora prinzului, era sigura doar legalizarea transferului bacauanului Capusa, dar in cursul dupa-amiezii s-a perfectat imprumutul jucatorului Alexandru Rupedeal, de la Midia Navodari, afacere care a costat clubul din Copou suma de 1000 de dolari. Ion Radu a fost pierdut, el fiind cumparat cu 10 000 $ de Laminorul Roman, posibilitatea de primire a dreptului de joc pentru antrenorul secund Danut Munteanu era zero, situatie asemanatoare avind si probabilitatea transferului lui Catalin Popa (Midia).
A mai ramas in suspans situatia bacauanului Ardeleanu, in acest caz existind sanse minime de aducere a lui in Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii