Ziua clarificarilor

marți, 30 octombrie 2012, 23:17
2 MIN
 Ziua clarificarilor

Incertitudinea care pluteste de mai multe zile la CSMS Iasi va lua sfarsit astazi. Presedintele Comitetului Director al clubului, Leonida Antohi, a anuntat aseara ca forul care conduce clubul se va intalni pentru a stabili cine va conduce gruparea din Copou pana la finele anului: "Am reusit sa-i convoc pe colegii din Comitetul Director intr-o sedinta care va avea loc miercuri. La aceasta sedinta vom lua o decizie vizavi de formula cu care va fi atacat acest final de an, in care trebuie sa luptam in continuare pentru a ne mentine sansele de evitare a retrogradarii". Reamintim, Comitetul Director a anuntat saptamana trecuta ca la varful clubului vor fi operate modificari in cazul in care CSMS nu va obtine patru puncte in partidele cu Astra si Universitatea Cluj, obiectivul amintit fiind compromis deja dupa esecul de la Giurgiu.

Aseara, la ora inchiderii editiei, nimic nu era clar vizavi de formula de conducere a clubului in perioada urmatoare. Dupa refuzul lui Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu nu a dat niciun semn vizavi de oferta facuta de CSMS, astfel ca sefii clubului iesean au renuntat la ideea de a-l mai curta pe fostul tehnician al Otelului Galati. Drept urmare, s-au deschis alte variante de negociere pentru inlocuirea antrenorului actual, Liviu Ciobotariu. Aseara, principala tinta era Gheorghe Multescu, liber de contract dupa despartirea de Astra Giurgiu. In calcule era si Marius Sumudica, liber dupa plecarea de la FC Vaslui, peste noapte existand sansa de actualizare a obiectivelor.

In cazul in care tratativele privind aducerea unui nou antrenor nu vor avea succes, Iasul va fi condus fie de Ciobotariu, fie de "secundul" acestuia, Gheorghe Mihali, la jocul de vineri, cu Universitatea Cluj.

Tot astazi se va clarifica si situatia presedintelui executiv, Florin Prunea, existand sansele demararii unor negocieri pentru rezilierea colaborarii pe cale amiabila.

Comentarii