(VIDEO) Accident deosebit de grav în intersecţia de la Granit. Un tanar a decedat!

joi, 23 martie 2017, 06:53
1 MIN

UPDATE (00,16) Martorii aflati la fata locului spun ca, un autoturism Toyota Corola, ce venea din Bucium cu viteza mare, a izbit o Toyota Auris, care se afla pe aceeasi directie de mers, in intersectia de la Granit. Toyota Auris s-a rasturnat. Ulterior a fost lovit si un taxi. Toyota Corola a mai mers 200 m si ulterior s-a oprit intr-un copac. Soferul din Toyota Corola este un tanar de 36 de ani. El nu a putut sa sufle in fiola pentru a vedea daca a baut sau nu. Pasagerii din taxi au scapat nevatamati.

UPDATE (23,53) In urma accidentului a rezultat un mort, un tanar, si mai multi raniti. Echipaje de la SMURD si Politie sunt in acest moment la fata locului. Tanarul care a decedat era intr-un autoturism Toyota Auris. Pasagerul din dreapta este in coma. In total sunt doi raniti. In accident au fost implicate trei masini. Una dintre ele a fost proiectata intr-un copac.

UPDATE In accident se pare ca a fost implicat si un taxi.

TEXT INITIAL Un accident auto teribil a avut loc recent în intersecţia de la Granit. Din fotografii se poate observa că maşina a fost făcută praf. Nu se ştie deocamdată dacă sunt supraviţuitori. Vom reveni cu detalii 

Comentarii