Ce spune Chirica despre încercarea lui Dragnea de a-l demite pe Grindeanu

miercuri, 14 iunie 2017, 13:27
1 MIN
 Ce spune Chirica despre încercarea lui Dragnea de a-l demite pe Grindeanu

Conducerea PSD face muncă de opoziţie împotriva propriului guvern. Afirmaţia îi aparţine primarului Iaşului, Mihai Chirica, care a făcut astăzi un scurt comentariu cu referire la tensiunile existente la nivel central între liderii partidului. 

„Sigur, eu aş putea fi cel mai degajat în abordarea unui asemenea subiect, în condiţiile în care am făcut parte din victimele OUG 13. Cred că o să-mi pun pe frontispiciu chestia asta «victima politică». Nu este bine, eu atât vreau să semnalez ca un om care nu are în momentul de faţă niciun fel de opţiuni de a cuceri un post politic de conducere. Nu este bine pentru stabilitatea acestei ţări, nu este bine pentru imaginea partidului care a câştigat alegerile să facă muncă de opoziţie. În momentul de faţă, conducerea PSD face opoziţie împotriva propriului său guvern, ceea ce nu este nici pe departe rezonabil”, a comentat primarul Mihai Chirica.

Primarul a fost demis din toate funcţiile de conducere din PSD după ce a cerut public abrogarea OUG 13/2017 şi demisia lui Florin Iordache din fruntea Ministerului Justiţiei. Liderii PSD decid în câteva ore soarta Guvernului condus de Sorin Grindeanu, după ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului în mai multe rânduri. 

Comentarii