CSMS Iaşi – CFR Cluj, SCOR 4-2 (2-2). Vezi IMAGINI spectaculoase de la meci!

luni, 21 iulie 2014, 01:44
5 MIN
 CSMS Iaşi – CFR Cluj, SCOR 4-2 (2-2). Vezi IMAGINI spectaculoase de la meci!

 

GALERIE FOTO I

GALERIE FOTO II

 

CSMS: Caparco – Mitic, Mihalache, Plămadă, Voicu (’75 – Vladu) – Olah – Bosoi, Johnson (’73 – Dedu), Creţu, L. Mihai (’81 – Călugăru) – Pălimaru. Antrenor: Marius Lăcătuş.
CFR: Vîtcă – G. Burcă (’55 – Pereira), Jaime,  C. Ene, R. Pop – Vereş, Provencio (’73 – Guimaraes) – Al. Păun, Christian (’46 – Stana), I. Ţîrlea – Codorean. Antrenor: Vasile  Miriuţă.
Cartonaşe galbene: Voicu (’61), Bosoi (’89) – Burcă (’22), Christian (’38), Jaime (’57).
Arbitri: C. Popa (Piteşti); Fl. Păunescu (Rîmnicu Vîlcea), L. Bucsi (Sfîntu Gheorghe).
 
1-0, min. 5: Liviu Mihai, complet liber la 6 metri, a înscris cu capul, după o centrare trimisă de Olah din lovitură liberă de pe stânga;
2-0, min. 13: Olah centrează dintr-o lovitură liberă din lateral dreapta, la bara a doua, Mihalache înscrie cu capul, din careul mic;
2-1, min. 35: arbitrul acordă penalty la un duel Mihalache – Ţîrlea, Christian trimite peste poartă, însă înscrie după ce Popa a dictat repetarea execuţiei;
2-2, min. 43: Păun, cu un şut de la 20 de metri;
3-2, min. 58: Pălimaru, cu o lovitură de cap de la 6 metri;
4-2, min. 80: arbitrul dictează penalty după un duel între Dedu şi Pereira, Olah transformă.
 
CSMS are noroc cu carul în Cupa Ligii! După ce în turul preliminar, disputat miercuri, la Târgu Mureş, ASA a jucat cu foarte mulţi juniori şi jucători de la echipa a doua, CFR Cluj a apelat în Copou tot la fotbalişti de rang doi. Iaşul a profitat din plin şi s-a calificat în sferturile competiţiei, fapt care-i asigură un câştig de 55 000 de euro!
Gazdele şi-au făcut singure meciul greu aseară. După un început în forţă, în care visările clujenilor la două momente fixe de joc au generat două goluri, gazdele au tratat lejer jocul. Atât în atac, Mihalache (’19), Pălimaru (’28 şi ’31) irosind posibilitatea de a închide definitive meciul cât, mai ales, în defensivă. Reveriile moldovenilor au fost taxate de oaspeţi, care, după ce Caparco a parat şutul lui Codorean (’29), au egalat până la pauză, spre stupefacţia tuturor.
Gradul mai mare de atenţie avut în apărare după odihnă s-a simţit imediat, gruparea din care doar tricourile te făceau să-ţi dai seama că pe teren e CFR Cluj nemaiavănd nicio încercare periculoasă în actul doi. Şi cum dintre şuturile expediate de ieşeni două şi-au atins ţinta, nu a mai fost nevoie de prelungiri pentru parafarea unui succes logic.
 
Vine Ciucur!
^ Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat că Alexandru Ciucur va sosi astăzi în Iaşi, CSMS primind acceptul celor de la Pandurii Târgu Ji pentru împrumutul fotbalistului pentru un sezon. ^ Problemele în privinţa lui Alexandru Ţigănaşu nu s-au rezolvat încă. “Cei de la Astra au dreptate. Luni mă voi duce la Giurgiu pentru o nouă rundă de negocieri în privinţa prelungirii împrumutului lui Alex” a spus Prunea. ^ Şeful executivului ieşean s-a arătat optimist în privinţa sezonului următor: “Avem speranţe că vom mai aduce şi un atacant. Chiar dacă va fi greu cu şase echipe retrogradate, suntem încrezători. Ne-am pregătit bine, absolut toate drepturile financiare sunt la zi, suntem pregătiţi să ne luptăm pentru fiecare punct”. ^ La meci au asistat şi preşedintele şi antrenorul FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, respectiv Leo Grozavu. ^ Lăcătuş a anunţat că Munteanu şi Bole, absenţi ieri din motive medicale, se vor antrena normal astăzi. În ceea ce-l priveşte pe Bădic, lucrurile sunt mai complicate. “Am înţeles că Bădic a făcut infecţie la operaţia pe care a suferit-o pentru scoaterea şurubului din genunchi şi trebuie intervenit chirurgical pentru curăţarea zonei. De aceea, va mai dura până va reveni” a spus tehnicianul CSMS.
 
Declaraţiile tehnicienilor
Marius Lăcătuş: “Sunt mulţumit de faptul că ne-am calificat mai departe, pentru că noi tratăm serios toate competeţiile. Au fost şi lucruri bune şi mai puţin bune, mai ales lejerităţile apărute în ambele faze ale jocului, care ne pot costa în campionat. Nu e problema noastră că ASA şi CFR nu au jucat cu echipele de bază. Mi-aş fi dorit acest lucru, pentru că ar fi fost jocuri mai puternice înainte de campionat. Dacă vine Ciucur şi va mai fi adus un atacant, aş fi mulţumit de lot. Am fost nervos pe arbitri pentru că au judecat diferit fazele. Dacă toţi arbitrii ar fi aşa stricţi, s-ar repeta toate penaltiurile. Nu ştiu ce deranjat a fost jucătorul care a trimis peste poartă de faptul că au intrat jucători în careu mai devreme.”

Vasile Miriuţă: “Am lăsat acasă toţi cei 14 jucători pe care contez în acest sezon şi am jucat cu şase jucători de 18 ani. Am fost silit să fac acest lucru pentru că am un lot subţire, am şi meciurile cu Jagodina şi campionatul, trebuie să am grijă ca de porţelan, ca de ouăle de Paşte de titulari. Fiind criză, au plecat şase-şapte jucători de bază, iar cei aduşi nu se ridică la valoarea care mi-o doresc. Din cei de azi, poate doar la Christian voi apela uneori. Din aceste motive, nici nu am vreun obiectiv fixat de conducere pentru campionat! Ţinând cont de formula cu care am jucat, nu mă pot pronunţa despre valoarea Iaşului. Cert este că azi au meritat victoria”.

 

Comentarii