EXCLUSIV (IMAGINI): O doctorita a lovit 4 maşini pe strada Arcu, apoi a fugit printre blocuri

miercuri, 10 februarie 2016, 03:45
2 MIN

O doctorita aflata la volanul unui autoturism Skoda Fabia a lovit marţi seara patru autoturisme pe strada Arcu, aproape de restaurantul Blue Aqua, spre pasajul Octav Băncilă. După ce a realizat ce a făcut, tinara ar fi fugit printre blocuri. Accidentul a avut loc în jurul orei 21:30.

UPDATE ORA 22:10

Şoferii păgubiţi au depistat-o pe propietara maşinii care a produs accidentul!

În câteva minute, propietarii maşinilor avariate au aflat că Skoda Fabia îi aparţine unei tinere pe nume Rohozneanu Zoia Alexandra, care locuieşte pe strada Străpungere Silvestru. Pentru ca politistii nu au dorit da vina la fata locului, proprietarii masinilor au spus ca vor sa mearga la ea acasa pentru a-i cere socoteala. Proprietarii masinilor au spus ca soferita a frecventat cursurile Universitatii de Medicina Iasi.

UPDATE ORA 22:00

Poliţiştii nu au dorit să vină la locul accidentului.

În urma impactului, airbag-urile autoturismului Skoda Fabia s-au deschis. Martorii accidentului au sunat la 112, chemând Poliţia. Agenţii au refuzat să meargă la faţa locului, spunând că nu este cazul pentru că nu sunt victime. Păgubiţii sunt aşteptaţi dimineaţă la centrul de daune.

UPDATE ORA 21:45

Avariate sunt un Renault, un Opel, un Fiat şi un Hyundai.

Martorii spun că în maşina care a provocat pagubele se aflau o fată şi un băiat. Cei doi au plecat repede de la faţa locului, dar fata l-a rugat pe băiat să se întoarcă pentru că îşi uitase telefonul şi mâncarea pentru câini. Ea ar fi fost văzută la volan.

Băiatul s-a conformat; a revenit, a luat din maşină ceea ce îi ceruse tânăra, apoi a luat-o la fugă. Mâncarea pentru câini a aruncat-o între blocuri.

Comentarii