(EXCLUSIV-VIDEO) O tânără a închiriat un apartament ca să se sinucidă. S-a aruncat de la balcon

luni, 24 aprilie 2017, 19:52
1 MIN

UPDATE 23:00

La fata locului a intervenit un echipaj C2 cu medic al Servicului de Ambulanta Judetean Iasi. „Ora apelului la 112 a fost 20.24. Echipajul medical a fost solicitat sa intervina pentru o persoana necunoscuta, inconstienta. Membrii echipajului au gasit o tanara de aproximativ 20 de ani in stop cardio- respirator, s-au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa din pacate fara raspuns pozitiv. Politia face cercetari”, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvant al SAJ Iași.

UPDATE 21:40

Fata închiriaseră apartamentul de pe internet, de la o firmă, și s-a cazat chiar astăzi în locuință, la ora 14. Tânăra are domiciliul în Iași, în zona Frumoasa.

UPDATE: Echipajul de pe Ambulanță a declarat decesul tinerei. Tânără, Livia B., avea 29 de ani și a mai avut tentative de suicid. Tânăra locuia la etajul șase. Poliția a găsit un bilet de adio în apartamentul fetei. Aceasta s-ar fi urcat pe un scaun din balcon și s-a aruncat. 

Un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat în ansamblul „Lazăr Apartments”, la un bloc turn de pe strada Adunați nr. 25. Echipajul încearcă să resusciteze o tânără de 29 de ani ce a căzut de la înălțime.

Vom reveni cu noi informații!

Comentarii