N

VIDEO După furtună, circulaţia în Iaşi optimă doar pentru posesorii de bărci! Trotuarul, bandă de acces auto

N

joi, 05 iunie 2014, 12:58
1 MIN

\N

O filmare făcută de o ieşeancă care a ajuns în timpul furtunii pe Splai Bahlui spre podul din Cantemir face furori în momentul de faţă pe pagina de Facebook Radar Iaşi. Imaginile nu fac altceva decât să evidenţieze faptul că sistemul de canalizare a oraşului paralizează după primii stropi de ploaie. Şoferii din filmuleţ se descurcă fiecare cum pot. Unii mai ingenioşi îşi urcă maşinile pe trotuar pentru a ajunge în intersecţia cu podul Cantemir. (VIDEO: Maria Nedelcu)

Un cititor al Ziarului de Iaşi a trimis la redacţie o fotografie în care se vede clar că, în urma ploii puternice, şoferii care au drum pe Anastasie Panu ar trebui să folosească barca şi nu autoturismul. În dreptul Halei Centrale, apa s-a strâns pe mijlocul intersecţiei de parcă acolo ar fi un lac de acumulare şi nu un bulevard central. (Foto Mircea Rădeanu)

Furtuna care s-a abătut peste oraş a făcut deja două „victime”. Din cauza vântului puternic, un copac a căzut, în spatele blocului Guliver, pe străduţa de lângă parc, avariind două autoturisme parcate în zonă, un Lexus şi un Opel Zafira. Imaginile au fost postate de un ieşean pe pagina de Facebook Radar Iaşi.

Comentarii