Fumătorii de Ashima din Podu Iloaiei au rămas fără țigări. Polițiștii au confiscat marfa în trafic

luni, 28 noiembrie 2016, 15:35
1 MIN

In data de 25 noiembrie a.c., in jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni de cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Rutier Iaşi, au oprit in trafic, pentru control, intre localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, un autoturism marca Opel, inmatriculat in Romania, in care se aflau trei cetăţeni romani, cu varste cuprinse intre 22 şi 48 ani. 

La controlul efectuat asupra autoturismului, lucrătorii noştri au observat, pe bancheta din spate, o cutie de carton inscripţionată cu marca de ţigarete „Ashima”.
 
In vederea efectuării unui control amănunţit, autoturismul şi persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Iaşi. Astfel, in maşină au fost descoperite, in mai multe cutii şi o sacoşă de rafie, 1.820 pachete de ţigări diferite mărci.
 
La cercetări, bărbaţii au declarat că au preluat ţigaretele din municipiul Iaşi, de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc cu intenţia de a le comercializa pe raza localităţii Podu Iloaiei.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează in cauză cercetări sub aspectul săvarșirii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea totală de 36.400 țigarete, in valoare de 15.740 lei a fost ridicată in vederea continuării cercetărilor.

Comentarii