MACABRU Sătenii din Heci au consumat apă dintr-o fântână unde era un cadavru de mai multe zile

joi, 30 iunie 2016, 20:44
1 MIN

Descoperire macabră în familia femeii din Heci dispărută de acasă de șase zile. După lungi căutări în localitate și râul Siret, aceasta a fost găsită fără viață unde nimeni nu s-ar fi așteptat. Deși în ziua dispariției, fiica ei i-a găsit încălțămintea în fața porții, acest lucru nu a dus-o cu gândul la faptul că mama ei ar fi putut să se arunce chiar în fântâna situată lângă gard, spre stradă.  

Dorina Enache, femeia de 56 de ani, pe care toate rudele, dar și polițiștii o cautau din data de 24 iunie 2016, se aruncase în fântână. Pompierii din Pașcani au fost solicitați de urgență la fața locului, unde au intervenit pentru a scoate trupul neînsuflețit al femeii. De asemenea, un echipaj al Poliției, și unul de la IML, au stat de vorbă cu membrii familiei, și au preluat cadavrul.
 
Incredibil este faptul că în tot acest timp, toți vecinii de pe stradă au luat apă de la fântâna în care zăcea Dorina Enache. 
 
Un vecin crede că gestul femeii are legătură cu faptul că, acum mulți ani, ea și-a pierdut un fiu în apele Siretului, Nicușor Corneliu Enache care a mers să se scalde și s-a înnecat. Trupul său nu a fost găsit nici până în zilele noastre, iar mama sa trăia cu această suferință.

Textul integral, pe newspascani.com

Comentarii