De Business

Punem punctul pe știi

Misiune economică Afaceri.ro în New York, destinată antreprenorilor în căutare de francize

sâmbătă, 08 aprilie 2017, 01:50
2 MIN
 Misiune economică Afaceri.ro în New York, destinată antreprenorilor în căutare de francize

După succesul primei ediţii a unei misiuni economice Afaceri.ro în Statele Unite ale Americii (SUA), care a vizat participarea antreprenorilor din regiune la cel mai mare târg de tehnologie din lume, în Las Vegas, organizatorii pregătesc, pentru luna iunie, o deplasare pe coasta de est a SUA, la New York. De aceasta dată delegaţii vor participa la un important târg de francize, dar şi la întâlniri cu firme din Silicon Alley, spune conducerea Arhipelago, care organizează misiunile economice Afaceri.ro. 

Mai precis, misiunea economică Afaceri.ro New York 2017 oferă acces la „International Franchise Expo”, un târg de talie mondială în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să întâlnească mii de antreprenori şi viitori proprietari de afaceri, să viziteze cel mai mare târg de francize din Statele Unite, să cunoască faţă în faţă peste 400 de oportunităţi de francize din peste 120 de ţări, din toate industriile şi nivelurile de investiţii, şi multe altele.

„Misiunea va oferi delegaţilor şi o serie de întâlniri şi vizite la companii, organizaţii şi hub-uri din Silicon Alley (Manhattan), centrul noilor tehnologii IT de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde vor avea ocazia să cunoască direct de la sursă cum îşi desfăşoară activitatea şi ce oportunităţi de colaborare oferă marile companii de tehnologie din America. Aflată în Manhattan, Silicon Alley a început să fie folosită ca denumire pentru zona care cuprinde sedii ale industriei high-tech din regiunile metropolitane ale oraşului New York. Aceste industrii includ internet, new media, telecomunicaţii, digital media, dezvoltare software, design de joc şi alte domenii care sunt susţinute de ecosistemul antreprenorial al zonei şi de investiţiile de venture capital”, a declarat Marius Alexa, director general Arhipelago.

Acesta a mai spus că participanţii vor beneficia şi de momente de networking informal în cadrul programului cultural-turistic, dar şi de alte activităţi menite să ofere o experienţă economică şi culturală tipic americană. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe pagina de internet www.afaceri.ro. 

 

 

Comentarii