Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

vineri, 30.09.2016

"Nopţi albe" pentru Relu Fenechiu. I-a venit ca partener de celulă un homosexual declarat

GALERIE
relu fenechiu
  • relu fenechiu
- +

Faptele pentru care a fost condamnat Mihai Şumulea la închisoare au oripilat un oraş întreg, la începutul anului

Fostul deputat PNL şi ministru al Transporturilor Relu Fenechiu are, de câteva zile, un nou coleg de celulă. Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Iaşi, noul coleg al fostului liberal, care stă încarcerat alături de fratele său şi de un alt condamnat din „Dosarul Tranformatorul“, este tânărul Bogdan Mihai Şumulea, condamnat de curând la închisoare pentru pedofilie. De altfel, potrivit rechizitoriului, Şumulea a declarat chiar în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu un băieţel deoarece, după cum a spus, „sunt homosexual“.
Fostul deputat va trebui aşadar să suporte detenţia lângă acest tânăr care a oripilat un oraş întreg atunci când au ieşit la iveală faptele sale de o perversitate rară.

Cine este homosexualul

Procurorii spun că Şumulea a ademenit cu bani şi dulciuri şase minori cu vârste de 11, 12 şi 13 ani, cărora le cerea să-l lase să le facă sex oral. Potrivit procurorilor, acesta se plimba pe străzi aiurea şi aborda copiii care păreau fără căpătâi.
Dintre faptele ruşinoase făcute de acesta, procurorii ştiu de două raporuri sexuale petrecute într-o scară de bloc, cu doi minori, şi cu alţi patru într-un closet din localitatea Voineşti. Pe 10 ianuarie 2014, tânărul de 25 de ani a intrat în vorbă cu doi minori de 13 ani care îşi duc veacul în cartierul Mircea şi cerşesc pentru a face rost de bani, de dulciuri, ţigări sau substanţe halucinogene. Tânărul le-a propus minorilor ca, în schimbul a 10 lei, să îl lase să le facă sex oral.

„Minorii au fost de acord şi, împreună, s-au deplasat spre strada Cerna, intrând printre blocuri, pe o alee, şi mergând la o scară la care au ajuns sărind un gard de plasă de sârmă. Deşi uşa scării era închisă, cei trei au rămas în exterior; inculpatul le-a cerut minorilor să-şi dea pantalonii jos, făcând şi el acelaşi lucru, apoi a început să presteze sex oral fiecăruia dintre cei doi minori“, au precizat procurorii. O locatară a observat faptul şi l-a atenţionat pe soţ, care a anunţat Poliţia.

Mihai Bogdan Şumulea a fost dus apoi la secţie, unde a dat declaraţii, oamenii legii stabilind să-l cerceteze în stare de libertate. Şumulea a revenit la „obiceiurile” sale după numai o lună şi jumătate. Pe 25 februarie, el a abordat alţi patru minori din Voineşti, cel mai mic de 11 ani, iar cel mai mare de 13, cărora le-a făcut propuneri asemănătoare. Procurorii spun că minorii au fost racolaţi de Şumulea imediat după ce au ieşit de la şcoală. A mers cu ei la un magazin, unde a cumpărat colaci, cornuri şi bomboane, după care s-au deplasat împreună la un closet din spatele dispensarului medical din localitate. Acolo, Şumulea a prestat câte un raport sexual oral fiecăruia dintre minori.

În privinţa fostului ministru Relu Fenechiu, acesta are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul Transformatorul. Imediat după ce a fost încarcerat, „Ziarul de Iaşi“ a relatat că fostul deputat a beneficiat de un tratament preferenţial, fiind închis într-o celulă proaspăt renovată. Ceva s-a întâmplat însă între timp, din moment ce fostul ministru nu mai este în graţiile oficialilor din sistemul penitenciar.

 

Comentarii Facebook

(8 comentarii)

Citeste Faq
Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii!

Cod verificare* Security Code
Toate campurile sunt obligatorii!
Comentariile cu continut licentios vor fi sterse.
Miercuri, 27 August 2014, 13:18
asai
pe cine il intereseaza acest hot?ca numai de hoti vorbiti,e ziarul lor?
Miercuri, 27 August 2014, 13:09
Boieru`
"I-a venit ca şi ..." Ce articol de rahat! Maestrii jurnalismului din Iasi, ce au de spus?
mandela Miercuri, 27 August 2014, 13:32
Nu mai fiti asa rautaciosi... Daca "ca si" era folosit gratuit, mai zici, dar aicea au o scuza: ca sa evite cacofonia (ca si coleg)...
cccccc Miercuri, 27 August 2014, 13:14
Exprimarea asta gresita cu "ca si" este folosita pe scara extrem de larga. Totusi, ziaristii ar trebui sa dea un examen de limba romana inainte de a avea dreptul de a publica articole.
Miercuri, 27 August 2014, 10:05
Pitbull
La toti sacalii politici,ajunsi unde le este locul,ar trebui cite 2 sau 3 poponari,sa le scoata din cap,secretarele,averile furate si jaful,si bagat si cite un ardei iute in pooponet
Miercuri, 27 August 2014, 10:03
Ramane Borcanul Gol !!
" Zgaltaiala " lui Basescu in Politica cu toti marii "Demnitari " , " Baroni " si " Moguli " cum zic cei de la Antena 3 a facut ca pe viitor orice " Mogul " sau Politician Hamesit sa se Gandeasca de 4-5 ori inainte de a se Infrupte din Borcanul cu Miere al Romaniei - PERICOL BORCANUL cu MIERE = PUSCARIE , te mai lingi nitel pe degete , mai dai si la altii de asa pofta cate o lingurita dar Te opresti pentru ca e Borcanul cu Miere al Poporului ( Albinutele care au ales sa Trudeasca pentru Tara asta ...)
Miercuri, 27 August 2014, 09:33
ileana
acest tanar a fost adus in celula la cererea marelui politician, a vazut ca i se usuca vrejul si a chemat ajutor sa il trezeasca, oricum spre cimitir si el si vrejul lui.
Miercuri, 27 August 2014, 09:21
Catalin As.
Cat de inumani si cat de nesimtiti sunteti. Politicieni, oameni de afaceri, maghiari, tigani, romani sau basarabeni, suntem cu totii OAMENI. Simtim, gandim, iubim, suferim, avem dreptul la a fi protejati sufleteste, la a fi informati si nu deformati spiritual. Imi doresc ca intr-o buna zi sa le putem afla numele celor care hotarasc ca aceste titluri si aceste articole sa fie publicate si pe cei care le scriu. As vrea ca sa le vedem chipurile si sa le stim numele, sa-i vedem expusi in toata hidosenia lor, sa-i cunoasca lumea asa cum sunt: exponenti si promotori ai mizeriei, oameni care-si castiga traiul din rahat, din micime, rautate si din prostie. Va place sa loviti in politicieni, va gudurati sau sunteti platiti ca sa mai atacati pe cate unul dar, in realitate, voi intretineti prostia si indobitociti lumea cu articole de acest tip, sunteti partasi si coautori ai mizeriei, iar in momentul in care acuzati si deconspirati, nu faceti altceva decat sa evidentiati o reflexie a ceea ce reprezentati in acest mediu. Capatos, Gherghe, Maruta reprezinta doar un varf al mizeriei media, reprezentanti ai unei clase sociale indobitocite prin media, sunt exponentii unui sistem in care voi stati ascunsi si va castigati painea, pizza sau shaworma pe spatele dejectiilor pe care le promovati si pe care le bagati cu forta cititorului fara a va gandi la consecintele imediate si pe termen lung asupra comunitatii, a interactiunilor interumane si a sufletului acestui popor.
Stefan Miercuri, 27 August 2014, 21:58
Tot respectul pentru dvs. domnule Catalin!
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Catalin As. Miercuri, 27 August 2014, 10:13
Da, Antene, Realitati, analisti, experti, Banciu, Badea. Toti sunt preocupati de binele nostru, al romanilor, ne spun adevarul LOR si ne schilodesc sufletele promovand mizeria, prostia, dezinformand, manip***nd. In plus, politicienii cei rai, blamati de toata lumea, hoti, afemeiati sau cum or mai fi ei sunt produsi de un mediu, nu? Un mediu in care oamenii sunt indobitociti prin media, debusolati, schiloditi sufleteste. Drept consecinta conationalii mei nu mai au repere, nu mai cum si ce sa evalueze, cand, cum si pe cine sa respecte sau de ce aleg pe un anumit lider si nu pe celalalt. Lectura, teatrul, opera, sportul, arta in general, promovate si "utilizate" constant au scopul de a ridica spiritual aceasta natie, au darul de a innobila, de a ne lepada de mizerie si prostie. Din nefericire, sunt promovate insuficient sau deloc, nimeni nu le spune tinerilor ca viata poate fi si frumoasa, ca fericirea are mai multe chipuri, ea fiind interioara, si nu doar forma unui autoturism, a unui telefon sau a unei femei care-si arata sanii pe prima pagina a unei publicatii. Ni se spune doar ce avem voie sa facem si ce convingeri sa avem fara sa ni se spuna ca este esential ca sa cautam singuri adevarul NOSTRU, sa cercetam si sa gandim singuri. Si ma tem ca acest tip de discurs "sursa relelor noastre sunt doar politicienii" este falimentar pe termen lung deoarece politicienii nostri sunt produsele mediului pe care noi il modelam. Ei sunt NOI, daca imi este permisa ma exprim asa, iar omul care a semnat textul de mai sus reprezinta una dintre partile (una dintre cauzele existentei?) clasei pe care dumneavoastra o dezavuati, deoarece el influenteaza atat de negativ mediul din care se nasc acesti politiceni.
ileana Miercuri, 27 August 2014, 09:31
Cataline...,, Va place sa loviti in politicieni, va ..,, nu-mi plac unii ziaristi, dar sa recunoastem ca politicienii sunt cei mai mari hoti, mincinosi, afemeiati.........gunoaiele sociatatii care nu sunt instare sa aiba o munca definita, au intrat in política numai cu gandul de inbogatire si ai uitat sa treci in lista ANTENELE
Miercuri, 27 August 2014, 08:36
Justitia
Bogdan Mihai Şumulea o sa-i suga p... minorului Relu Fenechiu! Mare lucru! In inchisorii si heterosexualii si-o dau la buci, asa ca nu ati scris nimic interesant doar niste mizerii!
Miercuri, 27 August 2014, 07:35
Marinica
Vrajeala de ochii lumii. L-au mutat pe gay in camera cand a fost controlul de la minister pentru a arata chipurile ca este o camera de vulnerabili protejati. In realitate se ascund favoritismele.
Miercuri, 27 August 2014, 09:21
Catalin As.
Cat de inumani si cat de nesimtiti sunteti. Politicieni, oameni de afaceri, maghiari, tigani, romani sau basarabeni, suntem cu totii OAMENI. Simtim, gandim, iubim, suferim, avem dreptul la a fi protejati sufleteste, la a fi informati si nu deformati spiritual. Imi doresc ca intr-o buna zi sa le putem afla numele celor care hotarasc ca aceste titluri si aceste articole sa fie publicate si pe cei care le scriu. As vrea ca sa le vedem chipurile si sa le stim numele, sa-i vedem expusi in toata hidosenia lor, sa-i cunoasca lumea asa cum sunt: exponenti si promotori ai mizeriei, oameni care-si castiga traiul din rahat, din micime, rautate si din prostie. Va place sa loviti in politicieni, va gudurati sau sunteti platiti ca sa mai atacati pe cate unul dar, in realitate, voi intretineti prostia si indobitociti lumea cu articole de acest tip, sunteti partasi si coautori ai mizeriei, iar in momentul in care acuzati si deconspirati, nu faceti altceva decat sa evidentiati o reflexie a ceea ce reprezentati in acest mediu. Capatos, Gherghe, Maruta reprezinta doar un varf al mizeriei media, reprezentanti ai unei clase sociale indobitocite prin media, sunt exponentii unui sistem in care voi stati ascunsi si va castigati painea, pizza sau shaworma pe spatele dejectiilor pe care le promovati si pe care le bagati cu forta cititorului fara a va gandi la consecintele imediate si pe termen lung asupra comunitatii, a interactiunilor interumane si a sufletului acestui popor.
Stefan Miercuri, 27 August 2014, 21:58
Tot respectul pentru dvs. domnule Catalin!
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Catalin As. Miercuri, 27 August 2014, 10:13
Da, Antene, Realitati, analisti, experti, Banciu, Badea. Toti sunt preocupati de binele nostru, al romanilor, ne spun adevarul LOR si ne schilodesc sufletele promovand mizeria, prostia, dezinformand, manip***nd. In plus, politicienii cei rai, blamati de toata lumea, hoti, afemeiati sau cum or mai fi ei sunt produsi de un mediu, nu? Un mediu in care oamenii sunt indobitociti prin media, debusolati, schiloditi sufleteste. Drept consecinta conationalii mei nu mai au repere, nu mai cum si ce sa evalueze, cand, cum si pe cine sa respecte sau de ce aleg pe un anumit lider si nu pe celalalt. Lectura, teatrul, opera, sportul, arta in general, promovate si "utilizate" constant au scopul de a ridica spiritual aceasta natie, au darul de a innobila, de a ne lepada de mizerie si prostie. Din nefericire, sunt promovate insuficient sau deloc, nimeni nu le spune tinerilor ca viata poate fi si frumoasa, ca fericirea are mai multe chipuri, ea fiind interioara, si nu doar forma unui autoturism, a unui telefon sau a unei femei care-si arata sanii pe prima pagina a unei publicatii. Ni se spune doar ce avem voie sa facem si ce convingeri sa avem fara sa ni se spuna ca este esential ca sa cautam singuri adevarul NOSTRU, sa cercetam si sa gandim singuri. Si ma tem ca acest tip de discurs "sursa relelor noastre sunt doar politicienii" este falimentar pe termen lung deoarece politicienii nostri sunt produsele mediului pe care noi il modelam. Ei sunt NOI, daca imi este permisa ma exprim asa, iar omul care a semnat textul de mai sus reprezinta una dintre partile (una dintre cauzele existentei?) clasei pe care dumneavoastra o dezavuati, deoarece el influenteaza atat de negativ mediul din care se nasc acesti politiceni.
ileana Miercuri, 27 August 2014, 09:31
Cataline...,, Va place sa loviti in politicieni, va ..,, nu-mi plac unii ziaristi, dar sa recunoastem ca politicienii sunt cei mai mari hoti, mincinosi, afemeiati.........gunoaiele sociatatii care nu sunt instare sa aiba o munca definita, au intrat in política numai cu gandul de inbogatire si ai uitat sa treci in lista ANTENELE
Miercuri, 27 August 2014, 07:35
Marinica
Vrajeala de ochii lumii. L-au mutat pe gay in camera cand a fost controlul de la minister pentru a arata chipurile ca este o camera de vulnerabili protejati. In realitate se ascund favoritismele.
Miercuri, 27 August 2014, 08:36
Justitia
Bogdan Mihai Şumulea o sa-i suga p... minorului Relu Fenechiu! Mare lucru! In inchisorii si heterosexualii si-o dau la buci, asa ca nu ati scris nimic interesant doar niste mizerii!
Miercuri, 27 August 2014, 09:33
ileana
acest tanar a fost adus in celula la cererea marelui politician, a vazut ca i se usuca vrejul si a chemat ajutor sa il trezeasca, oricum spre cimitir si el si vrejul lui.
Miercuri, 27 August 2014, 13:09
Boieru`
"I-a venit ca şi ..." Ce articol de rahat! Maestrii jurnalismului din Iasi, ce au de spus?
mandela Miercuri, 27 August 2014, 13:32
Nu mai fiti asa rautaciosi... Daca "ca si" era folosit gratuit, mai zici, dar aicea au o scuza: ca sa evite cacofonia (ca si coleg)...
cccccc Miercuri, 27 August 2014, 13:14
Exprimarea asta gresita cu "ca si" este folosita pe scara extrem de larga. Totusi, ziaristii ar trebui sa dea un examen de limba romana inainte de a avea dreptul de a publica articole.
Miercuri, 27 August 2014, 13:18
asai
pe cine il intereseaza acest hot?ca numai de hoti vorbiti,e ziarul lor?
Miercuri, 27 August 2014, 10:05
Pitbull
La toti sacalii politici,ajunsi unde le este locul,ar trebui cite 2 sau 3 poponari,sa le scoata din cap,secretarele,averile furate si jaful,si bagat si cite un ardei iute in pooponet
Miercuri, 27 August 2014, 10:03
Ramane Borcanul Gol !!
" Zgaltaiala " lui Basescu in Politica cu toti marii "Demnitari " , " Baroni " si " Moguli " cum zic cei de la Antena 3 a facut ca pe viitor orice " Mogul " sau Politician Hamesit sa se Gandeasca de 4-5 ori inainte de a se Infrupte din Borcanul cu Miere al Romaniei - PERICOL BORCANUL cu MIERE = PUSCARIE , te mai lingi nitel pe degete , mai dai si la altii de asa pofta cate o lingurita dar Te opresti pentru ca e Borcanul cu Miere al Poporului ( Albinutele care au ales sa Trudeasca pentru Tara asta ...)

Ultima ora

editorial

Când începe lumea noastră

Mihai CHIPER

Când începe lumea noastră

„Lumea lor” e încercuită şi nu se predă, dar când începe „lumea noastră”?

Filmuletul zilei

opinii

Un moment de respiro

Alexandru CĂLINESCU

Un moment de respiro

Winston Churchill: „Inteligenţa în politică înseamnă să spui cu anticipaţie ce se va întâmpla mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare şi anul viitor. Şi să ai după aceea inteligenţa să explici de ce faptele anticipate nu s-au întâmplat”.

Te-apucă... Jalea

Nicolae TURTUREANU

Te-apucă... Jalea

Campania iniţiată de statul român, pentru achiziţionarea, prin contribuţie publică, a capodoperei lui Brâncuşi, Cuminţenia pământului, dincolo de reacţiile pro/contra stârnite, a avut/are şi momente bizare sau de-a dreptul hilare, ducând acţiunea în derizoriu. 

Gânduri de profesor: Mihai Toma

Nicolae CREŢU

Gânduri de profesor: Mihai Toma

Dacă din titlul cărţii fizicianului ieşean, prof. univ. dr. Mihai Toma, am reţinut doar două vocabule - cheie este, cred, o alegere deplin justificată: Din viaţa, activitatea şi gândurile unui profesor(Demiurg, 2015). 

pulspulspuls

Iote cum a ajuns dipotatul Libelulă locomotivă la partidoiul ieşean!

Iote cum a ajuns dipotatul Libelulă locomotivă la partidoiul ieşean!

Da, stimaţi telexpectatori şi simpatice telexpectatoriţe, pe astăzi chiar asta vrem a vă povesti: cum s-a făcut de a ajuns cel mai mare partid ieşean să aibă pe post de locomotivă (din alea două, căci e mare şi e multă mizerie de tractat) un doftor pripăşit în ultimii ani pe listele din Vaslui, şi care luat la bani mărunţi nu are nici o realizare importantă nici măcar pentru el, darămite pentru alţii! 

Caricatura zilei

Spitalul de urgenta

 

Editia PDF

Bancul zilei

La micul dejun, sotia: - Dragul meu, esti foarte stresat, toata noaptea m-ai injurat in somn! - In somn? Dar, draga mea, n-am in (...)

Intrebarea zilei

Ce reproșuri aduceți autorităților locale?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.