Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

sambata, 25.06.2016

"Nopţi albe" pentru Relu Fenechiu. I-a venit ca partener de celulă un homosexual declarat

GALERIE
relu fenechiu
  • relu fenechiu
- +

Faptele pentru care a fost condamnat Mihai Şumulea la închisoare au oripilat un oraş întreg, la începutul anului

Fostul deputat PNL şi ministru al Transporturilor Relu Fenechiu are, de câteva zile, un nou coleg de celulă. Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Iaşi, noul coleg al fostului liberal, care stă încarcerat alături de fratele său şi de un alt condamnat din „Dosarul Tranformatorul“, este tânărul Bogdan Mihai Şumulea, condamnat de curând la închisoare pentru pedofilie. De altfel, potrivit rechizitoriului, Şumulea a declarat chiar în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu un băieţel deoarece, după cum a spus, „sunt homosexual“.
Fostul deputat va trebui aşadar să suporte detenţia lângă acest tânăr care a oripilat un oraş întreg atunci când au ieşit la iveală faptele sale de o perversitate rară.

Cine este homosexualul

Procurorii spun că Şumulea a ademenit cu bani şi dulciuri şase minori cu vârste de 11, 12 şi 13 ani, cărora le cerea să-l lase să le facă sex oral. Potrivit procurorilor, acesta se plimba pe străzi aiurea şi aborda copiii care păreau fără căpătâi.
Dintre faptele ruşinoase făcute de acesta, procurorii ştiu de două raporuri sexuale petrecute într-o scară de bloc, cu doi minori, şi cu alţi patru într-un closet din localitatea Voineşti. Pe 10 ianuarie 2014, tânărul de 25 de ani a intrat în vorbă cu doi minori de 13 ani care îşi duc veacul în cartierul Mircea şi cerşesc pentru a face rost de bani, de dulciuri, ţigări sau substanţe halucinogene. Tânărul le-a propus minorilor ca, în schimbul a 10 lei, să îl lase să le facă sex oral.

„Minorii au fost de acord şi, împreună, s-au deplasat spre strada Cerna, intrând printre blocuri, pe o alee, şi mergând la o scară la care au ajuns sărind un gard de plasă de sârmă. Deşi uşa scării era închisă, cei trei au rămas în exterior; inculpatul le-a cerut minorilor să-şi dea pantalonii jos, făcând şi el acelaşi lucru, apoi a început să presteze sex oral fiecăruia dintre cei doi minori“, au precizat procurorii. O locatară a observat faptul şi l-a atenţionat pe soţ, care a anunţat Poliţia.

Mihai Bogdan Şumulea a fost dus apoi la secţie, unde a dat declaraţii, oamenii legii stabilind să-l cerceteze în stare de libertate. Şumulea a revenit la „obiceiurile” sale după numai o lună şi jumătate. Pe 25 februarie, el a abordat alţi patru minori din Voineşti, cel mai mic de 11 ani, iar cel mai mare de 13, cărora le-a făcut propuneri asemănătoare. Procurorii spun că minorii au fost racolaţi de Şumulea imediat după ce au ieşit de la şcoală. A mers cu ei la un magazin, unde a cumpărat colaci, cornuri şi bomboane, după care s-au deplasat împreună la un closet din spatele dispensarului medical din localitate. Acolo, Şumulea a prestat câte un raport sexual oral fiecăruia dintre minori.

În privinţa fostului ministru Relu Fenechiu, acesta are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul Transformatorul. Imediat după ce a fost încarcerat, „Ziarul de Iaşi“ a relatat că fostul deputat a beneficiat de un tratament preferenţial, fiind închis într-o celulă proaspăt renovată. Ceva s-a întâmplat însă între timp, din moment ce fostul ministru nu mai este în graţiile oficialilor din sistemul penitenciar.

 

Comentarii Facebook

(8 comentarii)

Citeste Faq
Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii!

Cod verificare* Security Code
Toate campurile sunt obligatorii!
Comentariile cu continut licentios vor fi sterse.
Miercuri, 27 August 2014, 13:18
asai
pe cine il intereseaza acest hot?ca numai de hoti vorbiti,e ziarul lor?
Miercuri, 27 August 2014, 13:09
Boieru`
"I-a venit ca şi ..." Ce articol de rahat! Maestrii jurnalismului din Iasi, ce au de spus?
mandela Miercuri, 27 August 2014, 13:32
Nu mai fiti asa rautaciosi... Daca "ca si" era folosit gratuit, mai zici, dar aicea au o scuza: ca sa evite cacofonia (ca si coleg)...
cccccc Miercuri, 27 August 2014, 13:14
Exprimarea asta gresita cu "ca si" este folosita pe scara extrem de larga. Totusi, ziaristii ar trebui sa dea un examen de limba romana inainte de a avea dreptul de a publica articole.
Miercuri, 27 August 2014, 10:05
Pitbull
La toti sacalii politici,ajunsi unde le este locul,ar trebui cite 2 sau 3 poponari,sa le scoata din cap,secretarele,averile furate si jaful,si bagat si cite un ardei iute in pooponet
Miercuri, 27 August 2014, 10:03
Ramane Borcanul Gol !!
" Zgaltaiala " lui Basescu in Politica cu toti marii "Demnitari " , " Baroni " si " Moguli " cum zic cei de la Antena 3 a facut ca pe viitor orice " Mogul " sau Politician Hamesit sa se Gandeasca de 4-5 ori inainte de a se Infrupte din Borcanul cu Miere al Romaniei - PERICOL BORCANUL cu MIERE = PUSCARIE , te mai lingi nitel pe degete , mai dai si la altii de asa pofta cate o lingurita dar Te opresti pentru ca e Borcanul cu Miere al Poporului ( Albinutele care au ales sa Trudeasca pentru Tara asta ...)
Miercuri, 27 August 2014, 09:33
ileana
acest tanar a fost adus in celula la cererea marelui politician, a vazut ca i se usuca vrejul si a chemat ajutor sa il trezeasca, oricum spre cimitir si el si vrejul lui.
Miercuri, 27 August 2014, 09:21
Catalin As.
Cat de inumani si cat de nesimtiti sunteti. Politicieni, oameni de afaceri, maghiari, tigani, romani sau basarabeni, suntem cu totii OAMENI. Simtim, gandim, iubim, suferim, avem dreptul la a fi protejati sufleteste, la a fi informati si nu deformati spiritual. Imi doresc ca intr-o buna zi sa le putem afla numele celor care hotarasc ca aceste titluri si aceste articole sa fie publicate si pe cei care le scriu. As vrea ca sa le vedem chipurile si sa le stim numele, sa-i vedem expusi in toata hidosenia lor, sa-i cunoasca lumea asa cum sunt: exponenti si promotori ai mizeriei, oameni care-si castiga traiul din rahat, din micime, rautate si din prostie. Va place sa loviti in politicieni, va gudurati sau sunteti platiti ca sa mai atacati pe cate unul dar, in realitate, voi intretineti prostia si indobitociti lumea cu articole de acest tip, sunteti partasi si coautori ai mizeriei, iar in momentul in care acuzati si deconspirati, nu faceti altceva decat sa evidentiati o reflexie a ceea ce reprezentati in acest mediu. Capatos, Gherghe, Maruta reprezinta doar un varf al mizeriei media, reprezentanti ai unei clase sociale indobitocite prin media, sunt exponentii unui sistem in care voi stati ascunsi si va castigati painea, pizza sau shaworma pe spatele dejectiilor pe care le promovati si pe care le bagati cu forta cititorului fara a va gandi la consecintele imediate si pe termen lung asupra comunitatii, a interactiunilor interumane si a sufletului acestui popor.
Stefan Miercuri, 27 August 2014, 21:58
Tot respectul pentru dvs. domnule Catalin!
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Catalin As. Miercuri, 27 August 2014, 10:13
Da, Antene, Realitati, analisti, experti, Banciu, Badea. Toti sunt preocupati de binele nostru, al romanilor, ne spun adevarul LOR si ne schilodesc sufletele promovand mizeria, prostia, dezinformand, manip***nd. In plus, politicienii cei rai, blamati de toata lumea, hoti, afemeiati sau cum or mai fi ei sunt produsi de un mediu, nu? Un mediu in care oamenii sunt indobitociti prin media, debusolati, schiloditi sufleteste. Drept consecinta conationalii mei nu mai au repere, nu mai cum si ce sa evalueze, cand, cum si pe cine sa respecte sau de ce aleg pe un anumit lider si nu pe celalalt. Lectura, teatrul, opera, sportul, arta in general, promovate si "utilizate" constant au scopul de a ridica spiritual aceasta natie, au darul de a innobila, de a ne lepada de mizerie si prostie. Din nefericire, sunt promovate insuficient sau deloc, nimeni nu le spune tinerilor ca viata poate fi si frumoasa, ca fericirea are mai multe chipuri, ea fiind interioara, si nu doar forma unui autoturism, a unui telefon sau a unei femei care-si arata sanii pe prima pagina a unei publicatii. Ni se spune doar ce avem voie sa facem si ce convingeri sa avem fara sa ni se spuna ca este esential ca sa cautam singuri adevarul NOSTRU, sa cercetam si sa gandim singuri. Si ma tem ca acest tip de discurs "sursa relelor noastre sunt doar politicienii" este falimentar pe termen lung deoarece politicienii nostri sunt produsele mediului pe care noi il modelam. Ei sunt NOI, daca imi este permisa ma exprim asa, iar omul care a semnat textul de mai sus reprezinta una dintre partile (una dintre cauzele existentei?) clasei pe care dumneavoastra o dezavuati, deoarece el influenteaza atat de negativ mediul din care se nasc acesti politiceni.
ileana Miercuri, 27 August 2014, 09:31
Cataline...,, Va place sa loviti in politicieni, va ..,, nu-mi plac unii ziaristi, dar sa recunoastem ca politicienii sunt cei mai mari hoti, mincinosi, afemeiati.........gunoaiele sociatatii care nu sunt instare sa aiba o munca definita, au intrat in política numai cu gandul de inbogatire si ai uitat sa treci in lista ANTENELE
Miercuri, 27 August 2014, 08:36
Justitia
Bogdan Mihai Şumulea o sa-i suga p... minorului Relu Fenechiu! Mare lucru! In inchisorii si heterosexualii si-o dau la buci, asa ca nu ati scris nimic interesant doar niste mizerii!
Miercuri, 27 August 2014, 07:35
Marinica
Vrajeala de ochii lumii. L-au mutat pe gay in camera cand a fost controlul de la minister pentru a arata chipurile ca este o camera de vulnerabili protejati. In realitate se ascund favoritismele.
Miercuri, 27 August 2014, 09:21
Catalin As.
Cat de inumani si cat de nesimtiti sunteti. Politicieni, oameni de afaceri, maghiari, tigani, romani sau basarabeni, suntem cu totii OAMENI. Simtim, gandim, iubim, suferim, avem dreptul la a fi protejati sufleteste, la a fi informati si nu deformati spiritual. Imi doresc ca intr-o buna zi sa le putem afla numele celor care hotarasc ca aceste titluri si aceste articole sa fie publicate si pe cei care le scriu. As vrea ca sa le vedem chipurile si sa le stim numele, sa-i vedem expusi in toata hidosenia lor, sa-i cunoasca lumea asa cum sunt: exponenti si promotori ai mizeriei, oameni care-si castiga traiul din rahat, din micime, rautate si din prostie. Va place sa loviti in politicieni, va gudurati sau sunteti platiti ca sa mai atacati pe cate unul dar, in realitate, voi intretineti prostia si indobitociti lumea cu articole de acest tip, sunteti partasi si coautori ai mizeriei, iar in momentul in care acuzati si deconspirati, nu faceti altceva decat sa evidentiati o reflexie a ceea ce reprezentati in acest mediu. Capatos, Gherghe, Maruta reprezinta doar un varf al mizeriei media, reprezentanti ai unei clase sociale indobitocite prin media, sunt exponentii unui sistem in care voi stati ascunsi si va castigati painea, pizza sau shaworma pe spatele dejectiilor pe care le promovati si pe care le bagati cu forta cititorului fara a va gandi la consecintele imediate si pe termen lung asupra comunitatii, a interactiunilor interumane si a sufletului acestui popor.
Stefan Miercuri, 27 August 2014, 21:58
Tot respectul pentru dvs. domnule Catalin!
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Alexa Miercuri, 27 August 2014, 12:06
Acesti politicieni puteau da legi care sa interzica astfel de aborbari in media, nu sa gireze cu prezenta lor emisiuni manip***torii gen Antene. Dar ce te faci cand premierul Ponta le sustine personal sau prin emisarul sau fost ministru al invatamantului? Sau cand a pus si capastru CNA-ului. In unele state civilizate si democratice astfel de deraieri de la decenta nu sunt promovate in media, iar cei condamnati pentru fapte penale ori fiscale nu au voie sa fie prezentati in media, or la noi tin prima pagina.
Catalin As. Miercuri, 27 August 2014, 10:13
Da, Antene, Realitati, analisti, experti, Banciu, Badea. Toti sunt preocupati de binele nostru, al romanilor, ne spun adevarul LOR si ne schilodesc sufletele promovand mizeria, prostia, dezinformand, manip***nd. In plus, politicienii cei rai, blamati de toata lumea, hoti, afemeiati sau cum or mai fi ei sunt produsi de un mediu, nu? Un mediu in care oamenii sunt indobitociti prin media, debusolati, schiloditi sufleteste. Drept consecinta conationalii mei nu mai au repere, nu mai cum si ce sa evalueze, cand, cum si pe cine sa respecte sau de ce aleg pe un anumit lider si nu pe celalalt. Lectura, teatrul, opera, sportul, arta in general, promovate si "utilizate" constant au scopul de a ridica spiritual aceasta natie, au darul de a innobila, de a ne lepada de mizerie si prostie. Din nefericire, sunt promovate insuficient sau deloc, nimeni nu le spune tinerilor ca viata poate fi si frumoasa, ca fericirea are mai multe chipuri, ea fiind interioara, si nu doar forma unui autoturism, a unui telefon sau a unei femei care-si arata sanii pe prima pagina a unei publicatii. Ni se spune doar ce avem voie sa facem si ce convingeri sa avem fara sa ni se spuna ca este esential ca sa cautam singuri adevarul NOSTRU, sa cercetam si sa gandim singuri. Si ma tem ca acest tip de discurs "sursa relelor noastre sunt doar politicienii" este falimentar pe termen lung deoarece politicienii nostri sunt produsele mediului pe care noi il modelam. Ei sunt NOI, daca imi este permisa ma exprim asa, iar omul care a semnat textul de mai sus reprezinta una dintre partile (una dintre cauzele existentei?) clasei pe care dumneavoastra o dezavuati, deoarece el influenteaza atat de negativ mediul din care se nasc acesti politiceni.
ileana Miercuri, 27 August 2014, 09:31
Cataline...,, Va place sa loviti in politicieni, va ..,, nu-mi plac unii ziaristi, dar sa recunoastem ca politicienii sunt cei mai mari hoti, mincinosi, afemeiati.........gunoaiele sociatatii care nu sunt instare sa aiba o munca definita, au intrat in política numai cu gandul de inbogatire si ai uitat sa treci in lista ANTENELE
Miercuri, 27 August 2014, 07:35
Marinica
Vrajeala de ochii lumii. L-au mutat pe gay in camera cand a fost controlul de la minister pentru a arata chipurile ca este o camera de vulnerabili protejati. In realitate se ascund favoritismele.
Miercuri, 27 August 2014, 08:36
Justitia
Bogdan Mihai Şumulea o sa-i suga p... minorului Relu Fenechiu! Mare lucru! In inchisorii si heterosexualii si-o dau la buci, asa ca nu ati scris nimic interesant doar niste mizerii!
Miercuri, 27 August 2014, 09:33
ileana
acest tanar a fost adus in celula la cererea marelui politician, a vazut ca i se usuca vrejul si a chemat ajutor sa il trezeasca, oricum spre cimitir si el si vrejul lui.
Miercuri, 27 August 2014, 13:09
Boieru`
"I-a venit ca şi ..." Ce articol de rahat! Maestrii jurnalismului din Iasi, ce au de spus?
mandela Miercuri, 27 August 2014, 13:32
Nu mai fiti asa rautaciosi... Daca "ca si" era folosit gratuit, mai zici, dar aicea au o scuza: ca sa evite cacofonia (ca si coleg)...
cccccc Miercuri, 27 August 2014, 13:14
Exprimarea asta gresita cu "ca si" este folosita pe scara extrem de larga. Totusi, ziaristii ar trebui sa dea un examen de limba romana inainte de a avea dreptul de a publica articole.
Miercuri, 27 August 2014, 13:18
asai
pe cine il intereseaza acest hot?ca numai de hoti vorbiti,e ziarul lor?
Miercuri, 27 August 2014, 10:05
Pitbull
La toti sacalii politici,ajunsi unde le este locul,ar trebui cite 2 sau 3 poponari,sa le scoata din cap,secretarele,averile furate si jaful,si bagat si cite un ardei iute in pooponet
Miercuri, 27 August 2014, 10:03
Ramane Borcanul Gol !!
" Zgaltaiala " lui Basescu in Politica cu toti marii "Demnitari " , " Baroni " si " Moguli " cum zic cei de la Antena 3 a facut ca pe viitor orice " Mogul " sau Politician Hamesit sa se Gandeasca de 4-5 ori inainte de a se Infrupte din Borcanul cu Miere al Romaniei - PERICOL BORCANUL cu MIERE = PUSCARIE , te mai lingi nitel pe degete , mai dai si la altii de asa pofta cate o lingurita dar Te opresti pentru ca e Borcanul cu Miere al Poporului ( Albinutele care au ales sa Trudeasca pentru Tara asta ...)

Ultima ora

editorial

Câteva întrebări pentru noul primar al Iaşului

Toni HRIŢAC

Câteva întrebări pentru noul primar al Iaşului

Cum vedeţi dumneavostră, de fapt, oraşul Iaşi? Nu există o proiecţie pe care să o fi schiţat clar până acum.

Filmuletul zilei

opinii

Brexit-ul pe înţelesul meu

Pavel LUCESCU

Brexit-ul pe înţelesul meu

Cele trei lecţii despre bătrâneţe, izolare şi prostie, aşa cum le-am învăţat din referendumul de joi în urma căruia Marea Britanie a decis să părăsească Uniunea Europeană.

Subsemnatul…

Briscan ZARA

Subsemnatul…

Aş sugera ca la secţiile de poliţie, departamentele de daune ale societăţilor de asigurări şi în toate instituţiile unde trebuie întocmite asemenea declaraţii însoţite de desene să se ofere şi creioane colorate sau carioci şi radieră pentru că e nevoie. Sunt multe victime şi vinovaţi cu talent care au nevoie să stea ore întregi ca să scrie/ deseneze situaţia lor cu limba scoasă pe jumătate din gură şi capul uşor aplecat într-o parte şi trebuie să fie încurajaţi în acest sens…

Dumnezeu ne cere, dar numai pentru a ne învăţa să primim

pr. Constantin STURZU

Dumnezeu ne cere, dar numai pentru a ne învăţa să primim

Evangheliile consemnează multe momente în care oamenii Îi adresează diverse cereri Mântuitorului, dar puţine situaţii în care Domnul Însuşi cere de la oameni ceva. Trei dintre ele jalonează anii de lucrare publică ai lui Iisus, constituind repere esenţiale pentru mântuirea fiecăruia dintre noi.

pulspulspuls

Un ieşean, motivul pentru care şefii leberali înfruntă huiduielile şi scuipaţii la fuziunea cu uneperiştii

Un ieşean, motivul pentru care şefii leberali înfruntă huiduielile şi scuipaţii la fuziunea cu uneperiştii

Ştim că multă lume de prin zona leberalilor care aşteaptă rândul la ciolănel ar fi înjurat printre dinţi în ultimele zile, după ce s-a auzit că, deşi abia încap ei la împărţit posturi şi locuri pe liste, şefii de la Bucale vor să mai dea din acest puţin şi uneperiştilor. 

Caricatura zilei

Brexit

Editia PDF

Intrebarea zilei

Care ar fi prioritatile administratiei locale pentru municipiul Iasi?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.