NU UITAȚI: Cel mai mare LANȚ UMAN care s-a creat vreodata în Iași, sâmbăta aceasta

luni, 30 octombrie 2017, 09:38
2 MIN
 NU UITAȚI: Cel mai mare LANȚ UMAN care s-a creat vreodata în Iași, sâmbăta aceasta

Toti iesenii sunt asteptati sa formeze cel mai mare LANT UMAN din capitala Moldovei in aceasta sambata. Manifestatia are ca scop atragerea atentiei asupra importantei construirii unei autostrazi care sa lege Moldova de Ardeal.

Iesenii sunt asteptati sambata pe Pietonal la ora 12:00.

"Suntem datori sa luptam cu politicienii, pana cand vocile noastre vor fi auzite si respectate. Trebuie sa ne manifestam tot mai aprig dorinta ca autostrada Iasi – Targu Mures sa fie construita in cel mai scurt timp. Lipsa acesteia face ca regiunea noastra sa ramana izolata de restul tarii, iar oamenii politici par mai degraba ca sustin o astfel de situatie si nu intreprind vreun demers concret pentru realizarea celui mai important proiect al Moldovei.

Nu mai toleram politicieni care vorbesc de 10 de ani despre autostrada Iasi-Targu Mures, fara sa faca vreodata un pas concret catre construirea ei. De aceea, Grupul de initiativa civica Impreuna pentru autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures a cerut, in scris, un angajament din partea a 94 de parlamentari conform caruia se obliga ca, prin prisma functiei, sa faciliteze demararea si desfasurarea proiectului de mare anvergura de care Moldova are atata nevoie.

Pe 4 noiembrie, ziua in care vom forma lantul uman pe intreaga zona pietonala a Bulevardului Stefan cel Mare si Sfant, Grupul de initiativa civica Impreuna pentru autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures va lansa caravana strangerilor de semnaturi pentru initierea unui proiect de lege privind construirea autostrazii. Va fi primul pas de acest gen facut de societatea civila din Iasi.

Haideti sa ne unim intr-un LANT UMAN fara precedent!

Ieseni de toate varstele, veniti sa punem umarul la construirea viitorului nostru si al copiilor nostri!

Sunt bineveniti inclusiv biciclisti, motociclisti si soferi", se precizeaza pe Facebook.

Comentarii