O tânără din Iaşi este cel mai bun student Erasmus din ţară. E în anul VI la UMF

sâmbătă, 07 ianuarie 2017, 15:04
2 MIN

Ana-Maria Dogaru este unul dintre puţinii studenţi ieşeni care a câştigat, de-a lungul timpului, marele premiu oferit de Gala Studenţilor Români din Străinătate.

Ana-Maria Dogaru, studentă în anul al VI-lea la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, este unul dintre puţinii studenţi ieşeni care a câştigat unul dintre marile premii oferite de Gala Studenţilor Români din Străinătate în toate ediţiile organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate de până acum.

Ea a obţinut anul acesta premiul „Erasmus“, decernarea având loc joi, 5 ianuarie, la Palatul Parlamentului. La competiţie au fost nominalizaţi în total cinci ieşeni.

Ana-Maria Dogaru a fost unul dintre cei şapte finalişti de la categoria Erasmus, studenta efectuând o mobilitate Erasmus în Franţa, la Universitatea „Joseph Fourier“ din Grenoble, în anul 2015-2016.

„Sunt o persoană energică şi determinată în tot ceea ce fac. Încerc întotdeauna să îmi depăşesc limitele şi să îmi lărgesc orizontul prin integrarea în parcursul meu profesional şi personal a aspectului internaţional. În medicină, acest lucru înseamnă o performanţă crescută şi un tratament mai bun pentru pacient“, a precizat Ana-Maria Dogaru, în prezentarea de pe pagina ligii.

În total s-au acordat premii pentru opt categorii: Europa Universitar, Europa Post-universitar, America de Nord, Alte Continente, România, Erasmus şi Arte. Pe lângă acestea, a mai fost acordat şi un mare premiu pentru Studentul Anului.

Comentarii