Presa a votat cu Dolniceanu

marți, 07 ianuarie 2014, 02:50
1 MIN
 Presa a votat cu Dolniceanu

Scrimerul originar din Iaşi şi Simona Halep au fost laureaţii APSR

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu (format la CSM Iaşi de către antrenorul Iulian Biţucă) şi jucătoarea de tenis Simona Halep sunt laureaţii anchetei realizate de Asociaţia Presei Sportive din România (APSR) pentru desemnarea celor mai buni sportivi din 2013. Dolniceanu este campion european la individual şi vicecampion mondial cu echipa la Mondiale, unde a cucerit şi o medalie de bronz la individual, în 2013, fiind desemnat şi cel mai bun sportiv al anului de Federaţia Română de Scrimă.
Tiberiu Dolniceanu i-a devansat pe Eduard Novak, dublu campion mondial de paraciclism în 2013, şi pe boxerul Bogdan Juratoni, vicecampion european.
în ierarhia feminină, Simona Halep, câştigătoare a 6 titluri WTA în 2013, performanţă care a dus-o pe locul 11 în ierarhia mondială feminină, a fost urmată în clasamentul întocmit de APSR de spadasina Ana-Maria Brânză, campioană europeană la individual şi vicecampioană cu echipa, şi de gimnasta Larisa Iordache, medaliată cu bronz la sol la Mondiale, campioană europeană la bârnă şi vicecampioană europeană la individual compus, sărituri şi sol.

Comentarii