Un ieşean şi-a dat foc în faţa celor patru copii minori, după o ceartă cu consoarta

marți, 10 octombrie 2017, 01:50
1 MIN
 Un ieşean şi-a dat foc în faţa celor patru copii minori, după o ceartă cu consoarta

Bărbatul avea ordin de interdicţie la casa acesteia din urmă, din cauza unor episoade anterioare de violenţă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Lespezi şi-a dat foc zilele trecute în locuinţa fostei concubine, întreaga scenă petrecându-se sub ochii celor patru copii pe care cei doi îi au împreună.

 Bărbatul este cunoscut ca fiind consumator cronic de băuturi alcoolice, având totodată un comportament agresiv faţă de consoartă. Mai mult, femeia avea ordin de restricţie împotriva acestuia.  La faţa locului a intervenit un echipaj medical de tip B2 cu asistent al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Paşcani, care i-a acordat acestuia îngrijirile medicale necesare. „Solicitarea a fost făcută pentru un bărbat autoincendiat, la faţa locului fiind găsit un bărbat cu arsuri de gradele II şi III prin flacără, la nivel mâinii drepte, mâinii stângi şi în zona gâtului.

Pacientul era stabil hemodinamic şi respirator, iar după acordarea asistenţei medicale a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul «Sf. Spiridon»“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. La locul producerii incidentului a ajuns şi Poliţia, care a demarat cercetări.

Comentarii