VIDEO-FOTO Accident la miezul nopții în Rondul Vechi. O șoferiță a intrat într-un refugiu de tramvai și a fost aruncată într-un stâlp

joi, 23 iunie 2022, 05:02
1 MIN
 VIDEO-FOTO Accident la miezul nopții în Rondul Vechi. O șoferiță a intrat într-un refugiu de tramvai și a fost aruncată într-un stâlp

Accident foarte grav în Rondul vechi, intersecția CUG care duce la Selgros. O mașină s-a făcut praf după ce a intrat într-un stâlp. Au intervenit trei 3 ambulanțe, pompierii de la descarcerare și doua echipaje de Poliție.

Martorii povestesc că s-a auzit o bubuitură atât de puternică încât au crezut că a explodat ceva în intersecție.


Mașina are numere de Neamț, dar martorii de la fața locului susțin că o cunosc pe șoferița care a condus autovehiculul.

Pompierii au folosit echipamente hidraulice pentru a o putea extrage în condiții de siguranță pe șoferița care urla de durere din mașină.

Mașina a fost atât de grav avariată încâta  fost extrasă pe portiera dreapta spate. A fost urcată pe targă, este conștientă, dar a suferit răni grave. Ea a fost transportată de urgență la spital.

Accidentul s-a petrecut după ce șoferița a lovit refugiul de tramvai din fața blocului turn nou construit în Rondul vechi, de acolo a ricoșat pe linia de tramvai, a șters un taxi care circula din sens opus și s-a oprit 100 de metri mai departe, în stâlp. Toată zona este impânzită de resturi de motor și uleiul împrăștiat pe zeci de metri.

UPDATE: Femeia ranita in accidentul de aseara de la Rond Vechi este stabila, cu fractura membru inferior, a ramas internata in Clinica de Ortopedie de la Sf. Spiridon. 

Comentarii