De Business

Punem punctul pe știi

4 zile de sărbătoare agrară pentru specialişti şi publicul larg la TransAgropolis

joi, 19 septembrie 2019, 01:50
1 MIN
 4 zile de sărbătoare agrară pentru specialişti şi publicul larg la TransAgropolis

Târgul pentru fermieri AGRALIM 2019 îşi deschide astăzi porţile în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Leţcani, situat la drumul european E583. Fermierii, asociaţiile agricole, companiile, specialiştii din domeniu şi publicul larg sunt invitaţi la a XI- a ediţie a celui mai apreciat târg agricol din Moldova.Peste 200 de companii vor prezenta fermierilor din Moldova noutăţi în domeniul agricol.

Târgul va propune cel mai amplu spectacol agricol din Regiunea de Nord-Est dar şi evenimente şi reuniuni între decidenţi politici, mari fermieri locali, experţi, finanţatori şi producători, pentru dezvoltarea potenţialului şi a competitivităţii agriculturii din Moldova. Special pentru publicul larg, în zilele de sâmbătă şi duminică va avea loc Festivalul micilor producători, în cadrul căruia, ieşenii vor putea degusta şi achiziţiona produse din fermele Moldovei şi asista la programe artistice şi concerte.

Programul şi accesul vizitatorilor

Ca modalităţi de acces în expoziţie sunt valabile: Invitaţia gratuită descarcată de pe site-ul evenimentului www.agri-events.ro, invitaţia de vizitare primită din partea expozanţilor/ partenerilor/ organizatorului sau bilet de intrare achiziţionat la casa de bilete din cadrul expoziţiei, în valoare de 8 lei/pers./zi. Familiile (2 adulţi şi minim 1 copil) beneficiază de biletul de intrare FAMILIAL la tariful de 15 lei / zi / familie. Copii până în 16 ani beneficiază de acces gratuit. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces gratuit. Accesul vizitatorilor în expoziţie este permis de joi până duminică, după următorul program: joi între orele 12.00- 17.00, Vineri şi sâmbătă între orele 9.00 – 17.00 şi duminică între orele 9.00 – 14.00.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii