A ajuns la spital cu elicopterul după ce soţul a încercat să evite un câine

marți, 11 februarie 2020, 23:22
1 MIN
 A ajuns la spital cu elicopterul după ce soţul a încercat să evite un câine

Accident grav duminică după amiză în apropiere de Stolniceni Prăjescu, pe drumul dinspre Paşcani. Un şofer a vrut să evite un câine, însă, din păcate, soţia sa a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul în vârstă de 66 de ani se afla în maşină cu soţia, în vârstă de 63 de ani, care era pe bancheta din spate. Pe scaunul din dreapta faţă se afla un alt pasager. 

Conducătorul auto a vrut să evite un câine aflat pe carosabil, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet. În urma impactului, bărbatul din dreapta a fost rănit uşor, însă soţia şoferului s-a lovit puternic cu capul de stâlpul maşinii. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Paşcani, apoi transferată cu elicopterul SMURD, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde se află în comă indusă.

Şoferul şi celălalt pasager, după ce au fost consultaţi de medici, au plecat acasă. Poliţiştii Biroului Rutier Paşcani au deschis un dosar de cercetare penală pe numele acestuia, pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma cercetărilor, poliţiştii vor stabili dacă şoferul avea viteză. Cei trei pasageri din autoturism sunt originari din judeţul Bacău. 

Comentarii