Iată „colegul de trafic“: tupeist printre noi pe stradă, laş cât încape când e tras pe dreapta

A fugit cu Audi-ul de poliţişti, apoi l-a abandonat şi s-a ascuns în boscheţi: Beat, şi fără permis

marți, 07 iulie 2020, 01:50
1 MIN
 A fugit cu Audi-ul de poliţişti, apoi l-a abandonat şi s-a ascuns în boscheţi: Beat, şi fără permis

Un tânăr băut şi fără permis de conducere a dat bătăi de cap poliţiştilor, în noaptea de duminică spre luni. Aflat la volanul unui Audi, individul în vârstă de 30 de ani nu a oprit la semnalele poliţiştilor din trafic, pe strada Manta Roşie, apoi a abandonat maşina şi s-a ascuns.

Poliţiştii l-au căutat şi în tufele de pe marginea străzii, apoi l-au găsit şi identificat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

„Poliţiştii Secţiei 5 Iaşi, împreună cu un poliţist local, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost identificat abandonat pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, bărbatul care ar fi condus autoturismul a fost depistat şI identificat în persoana unui bărbat de 30 de ani, din municipiul Iaşi, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, au precizat repre­zentanţii Poliţiei Iaşi.

În urma testului cu aparatul Drager, tânărul a suflat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii