A izbit intenţionat maşina cu care se şicanase în trafic şi a fost condamnat

marți, 02 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 A izbit intenţionat maşina cu care se şicanase în trafic şi a fost condamnat

Agresorul a urmărit maşina care îl depăşise într-un mod considerat incorect de el, până ce aceasta a oprit, şi apoi s-a izbit intenţionat în ea. Pagubele au ajuns la 15.000 de lei.

Un bărbat de 45 de ani a fost condamnat de Curtea de Apel Iaşi, prin sentinţă definitivă, la 10 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost protagonistul unui scandal în trafic finalizat cu distrugerea parţială a unei maşini.

Mişu Turiceanu nu a fost la prima şicană în trafic, în trecut el mai fiind anchetat şi pentru un scandal pe care l-a avut cu un alt şofer. Atunci, fiind pe motocicletă, a lovit un şofer pensionar pe motiv că acesta, aflat în faţa lui, ar fi mers prea încet.

În dosarul în care a fost condamnat acum, Turiceanu este acuzat că a comis cu intenţie o faptă de distrugere, în data de 21 octombrie 2010. Atunci, la orele serii, bărbatul se afla cu maşina în zona Trei Sarmale şi a împins cu maşina sa o maşină marca Volkswagen Passat ce îi aparţine CFR, şi în care se afla un angajat, după ce anterior se şicanase în trafic cu acesta.

Din cauza unei banale depăşiri, Turiceanu s-a supărat pe angajatul CFR şi a mers după acesta până când a oprit.

„În timp ce autoturismul marca VW efectua manevra de întoarcere, pentru a se încadra pe sensul opus de mers, aflându-se în poziţie perpendiculară pe axul drumului, inculpatul, care revenise la maşina sa, a accelerat şi a impactat, în mod intenţionat, autoturismul VW Passat“, se arată în motivarea instanţei. Individul nu a recunoscut fapta şi a spus că celălalt şofer a provocat impactul.

Daunele s-au ridicat la aproape 15.000 de lei, bani pe care Turiceanu a fost obligat să îi achite.

Comentarii