A murit înecat după ce a căzut tractorul peste el în baltă

miercuri, 07 octombrie 2020, 01:50
1 MIN
 A murit înecat după ce a căzut tractorul peste el în baltă

Un tractorist din Erbiceni a murit înecat sub tractor după ce a căzut cu utilajul într-un iaz de lângă casă. Bărbatul a stat sub tractor o zi întreagă, până a fost găsit decedat aseară de către soţie, care a sunat la 112.

“Pompierii au fost angrenaţi într-o misiune de degajare a unei persoane care a căzut cu tractorul într-un iaz, unde a stat aproximativ 24 de ore. Persoana era prinsă sub tractor, apa avea 30 cm. În primă intervenţie s-a deplasat EPA de la Podu Iloaiei cu trei paramedici şi SVSU Erbiceni”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Poliţiştii au precizat că soţia tractoristului a sunat la 112 ieri în jurul orei 18.

“Apel 112, ora 18.00 la Erbiceni, un bărbat de 40 de ani a fost găsit decedat de soţie în curtea locuinţei celor doi, lângă un tractor. Din primele verificări a rezultat faptul că aseară victima ar fi arat cu tractorul grădina din curte şi, din neatentie, s-ar fi răsturnat într-un iaz de mici dimensiuni. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei. 

Comentarii