Accident cu trei victime la Războieni: Şoferul unui BMW a intrat în maşina din faţă şi a ricoşat pe contrasens într-un VW

vineri, 28 decembrie 2018, 02:49
1 MIN

Un tânăr şofer de BMW a reuşit ieri să închidă circulaţia complet pe drumul european, după ce a produs un accident din cauza vitezei. Ieri în jurul orei 12, la intrarea în localitatea Războieni, şoferul unui autoturism BMW care circula către Iaşi, nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa lui, un Opel, şi s-a izbit de el.

După coliziune, BMW-ul a ricoşat pe sensul opus de mers unde a fost izbit violent de un Volkswagen care circula către Târgu Frumos. În urma accidentului au rezultat trei victime.

„La ora 11.50, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Războieni a avut loc un accident cu victime omeneşti. Din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism BMW, în vârstă de 26 de ani, din Valea Lupului, a intrat în coliziune cu un autoturism Opel aflat în faţa lui, condus de către o femeie, apoi a pătruns pe contrasens unde a lovit un Volkswagen care circula regulamentar. În urma accidentului au rezultat trei victime, respectiv doi pasageri din autoturismul Volkswagen şi o tânără de 26 de ani, din BMW. Toţi şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, iar rezultatele au fost negative“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Traficul a fost îngreunat pe partea dinspre Iaşi către Târgu Frumos timp de trei ore, coada de maşini întinzându-se tocmai până la Bălţaţi.

Comentarii