Accident grav cu un triciclu cu remorcă: un mort şi 5 răniţi

marți, 13 iulie 2021, 01:50
1 MIN
 Accident grav cu un triciclu cu remorcă: un mort şi 5 răniţi

Un bărbat din Tansa ce circula cu un triciclu agricol care transporta în remorcă mai multe persoane printre care şi copii, s-a răsturnat ieri după ce a lovit violent un cap de pod. Cel care conducea utilajul agricol a murit, iar "pasagerii" au fost transportaţi la spital. O fetiţă se afla aseară în stare gravă la un spital din Iaşi. 

"În data de 12 iulie, în jurul orelor 14:32, prin apel prin numărul unic pentru urgenţe 112 am fost anunţaţi despre producerea unui eveniment rutier, de către un autoutilaj agricol care a acroşat un capat de pod şi s-a răsturnat în şanţ, soldat cu şase victime dintre care trei copii, în localitatea Tansa, judeţul Iaşi. Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţe, la locul intervenţiei a fost alocat un echipaj de salvare aeriană SMURD şi o autospecială de transport personal medical şi victime multiple SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi.

Dintre cele şase victime implicate în evenimentul rutier, la un bărbat în vârstă de 39 ani a fost constatat decesul, o fetiţă de aproximativ trei ani a fost transportată la o unitate spitalicească de profil din municipiul Iaşi cu traumatism cranio-cerebral server şi pierderea cunoştinţei de către elicopterul SMURD, iar celelalte patru victime, dintre care un băiat de aproximativ cinci ani, fetiţa de aproximativ 10 ani, femeie de 38 ani şi bărbat de 58 ani, au fost transportate cu diverse traumatisme cranio-cerebrale şi contuzii toraco-abdominale, de către autospeciala de victime multiple, la două unităţi spitaliceşti din municipiul Iaşi", au precizat reprezentanţii ISUJ Iaşi.

Comentarii