Accident mortal crunt: a intrat în mare viteză cu maşina în plugul imens al unui tractor, pe drumul naţional

miercuri, 13 decembrie 2023, 10:05
1 MIN
 Accident mortal crunt: a intrat în mare viteză cu maşina în plugul imens al unui tractor, pe drumul naţional

Un mort şi doi răniţi după ce un şofer ar fi intrat în plugul ataşat de un tractor, pe drumul național 2K.

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după un grav accident de circulaţie care s-a produs la primele ore ale dimineţii de miercuri, 13 decembrie. Monitorul de Suceava scrie că, din primele date ale anchetei, reiese că şoferul unui autoturism, un bărbat de 28 de ani, ar fi intrat în plugul ataşat de un tractor.

Ambele vehicule circulau pe drumul naţional 2K (Solca – Milişăuţi), dinspre Iaslovăţ spre Arbore, iar impactul a fost atât de puternic încât maşina mică a fost distrusă în proporţie mare, iar tractorul a fost răsturnat. În urma coliziunii, pasagerul din dreapta faţă a murit. Este vorba de un bărbat de 43 de ani. Din impact a mai rezultat rănirea unei adolescente în vârstă de 16 ani, pasageră tot în autoturism, dar şi a tractoristului, un bărbat de 42 de ani.

Atât şoferul de pe autoturism, cât şi bărbatul care conducea utilajul agricol au refuzat să sufle în etilotest, dar au precizat că vor merge la spital pentru a li se recolta probe de sânge. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi vor să stabilească exact cauza tragediei, precum şi dacă tractorul era semnalizat corespunzător.

Citeşte articolul pe Monitorul de Suceava

Comentarii