Această femeie a preluat acțiunile lui Becali de la FCSB. Cine este

duminică, 30 aprilie 2023, 16:18
1 MIN
 Această femeie a preluat acțiunile lui Becali de la FCSB. Cine este

Gigi Becali și-a pus în aplicare planul de a renunța la FCSB, deși mulți nu l-au crezut în stare să o facă.Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali a cedat acțiunile clubului

.„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția.Gigi a cedat şi acțiunile. E cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport. Noul patron în acte al clubului este Domnica Geambazi, sora lui Becali și mama lui Vasile Geambazi, fost finanțator la Academica Clinceni și Unirea Constanța. Dominica, sora mai mare a lui Gigi, este la fel de credincioasă ca fratele său, care îi poartă un respect deosebit. 

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez”, povestea Gigi Becali, conform impact.ro.Omul de afaceri a mai avut o soră, care a murit la vârsta de 44 de ani. 

Comentarii