Actorul Bănică jr. va juca la Iaşi într-o celebră piesă de teatru

vineri, 12 octombrie 2018, 19:45
1 MIN
 Actorul Bănică jr. va juca la Iaşi într-o celebră piesă de teatru

Ştefan Bănică va urca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi duminica aceasta, de la ora 19.00, în comedia „Jake şi femeile lui“ de Neil Simon. Ştefan Bănică va da viaţă unui personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa „Jake şi femeile lui“. 

Piesa este regizată de Claudiu Goga, iar din distribuţie, alături de Ştefan Bănică, fac parte Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminiţa Erga, Ada Galeş, Diana Roman, Nadiana Sălăgean şi Roberta Mitache, acestea urmând să interpreteze personajele care populează lumea reală şi lumea imaginară ale personajului interpretat de Ştefan Bănică. Piesa lui Neil Simon „Jake şi femeile lui“ s-a jucat prima data pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992 piesa a avut 245 de reprezentaţii pe Broadway.

Piesa spune povestea lui Jake, un scriitor de success, care are relaţii cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relaţiile cu femeile din viaţa sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranţa de a înţelege modul prin care ar putea fi un soţ mai bun. Acţiunea se desfăşoară în apartamentul newyorkez al scriitorului. Preţul unui bilet la spectacol este de 100 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la agenţia Casei de Cultură a Studenţilor. Pot fi făcute rezervări la numărul de telefon 0749.052.323. 

 

 

Comentarii