Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă. Nimeni nu știa că s-a căsătorit în secret cu Grațiela Brâncuși

vineri, 29 ianuarie 2021, 08:16
1 MIN
 Actorul Tim Robbins divorțează de soția româncă. Nimeni nu știa că s-a căsătorit în secret cu Grațiela Brâncuși

Actorul Tim Robbins a depus actele de divorț de soția lui româncă, cu care se căsătorise în secret în anul 2016. Pe Grațiela Brâncuși ar fi cunoscut-o în România, unde venise pentru o piesă de teatru.

 

Dosarul de divorț a fost depus la un tribunal din Los Angeles, miercuri, luându-i prin surprindere pe fanii care nici măcar nu știau că se căsătorise, după despărțirea de actrița Susan Sarandon, relatează cotidianul Irish Mirror.

Actorul de 62 de ani este cu 33 de ani mai în vârstă decât românca, care, potrivit profilului de pe rețeaua LinkedIn, a terminat Universitatea din București în anul 2012.

Astfel, Grațiela are 31 de ani și este de aceeași vârstă cu fiul cel mare al actorului, Henry. Cel de-al doilea băiat, Miles Guthrie, are 28 de anii, ambii rezultați din relația de lungă durată cu Susan Sarandon.

Tim Robbins a fost în România în 2016, la Festivalul de Teatru de la Sibiu, iar apoi a pus în scenă o piesă, la București.

Actorul și românca s-ar fi întâlnit timp de trei ani, dar nu se știa că s-au căsătorit, fiind văzuți împreună în anul 2018, la premiera serialului HBO „Here and Now”.

Grațiela a fost remarcată în 2019 cu un inel cu diamante pe degete.

Tim Robbins s-a despărțit de Susan Sarandon în 2009, iar aceasta a fost prima sa relație de atunci, mai notează jurnaliștii britanici.

Sursa: Irish Mirror, Pro TV

Comentarii